Sunt cel mai cârcotaș cumpărător pe care îl știți, garantat. Vin dintr-o familie și copilărie săracă, unde nu existau plăceri, ci doar supraviețuire și teama zilei de mâine, unde banii trebuiau chibzuiți și drămuiți iar orice cumpărătură trebuia să aibă, obligatoriu, utilitate și necesitate.

Prin urmare, eu, dacă mă duc la cumpărături, sunt genul acela de bărbat pe care nu prea îl întâlnești, în mod normal, la shopping. Eu stau și verific toate rafturile, fiind fost lucrător de marcomm, atac rafturile de la nivelul picioarelor, verific toți compușii produsului, data de expirare, fac comparații între ele, caut pe net firmele producătoare, e un între circ cu mine. La un moment dat venise cineva aici să râdă de mine, că eram printre rafturi în hypermarket și vorbeam singur. Păi ce să fac, dacă atenția mea este exclusiv auditivă, îmi vorbesc singur, ca să înțeleg ce am în cap :mrgreen:

Așa că mersul cu mine la cumpărături este un iad, mai ales dacă avem de mers în multe locuri. Intru la măcelărie, vreau să miros carnea pe care intenționez să o cumpăr, vreau să verific fructele și legumele cu mâna mea, mă duc și cântăresc chestiile preambalate încât, câteodată, îi vine nevesti-mii să îmi dea un brânci pe scările rulante. Dorință exprimată în viu grai.

De asta, pentru mine, aparitia unui supermarket online precum Sezamo este mană cerească. Eu, dacă mă duc la cumpărături serioase, pierd 4-5 ore lejer, cu tot cu drum. Așa că și eu, și toată lumea preferă să facem shoppingul de acasă, din confortul canapelei, întrerupt cu varii exclamații gen Lunaaaa, vrei cutare sau cutare, cu răspunsul inevitabil Nu îmi pasă, oricum iei ce vrei!

Ce face Sezamo pentru voi.
– În primul rând, livrarea este în termen de 3 ore sau la alegere, cu intervale de livrare de 15 minute. Nu mai există astfel de serviciu în România și sunt foarte curios cu vor reuși să păstreze acest angajament de livrare cu termeni foarte stricți.
Sezamo livrează în București și 85 de localități din Ilfov, adică o acoperire mai mult decât decentă.
– Banii înapoi garantat, în cazul în care clientul nu este mulțumit de produs, no question asked. Foarte curajoasă abordare, o să urmăresc subiectul și, la anul, o să vreau să văd care sunt procentele de retururi din această categorie.
– Produsele sunt de la producători locali recunoscuți, Nasul Roșu, Pain Plaisir, Moș Iosif, VacaMuuu și altele.
– Comanda minimă este de 150 de lei iar pentru comenzi de peste 300 de lei, livrarea este gratuită.
– Având în vedere scumpirile accelerate la alimente din ultima perioadă, Sezamo a luat măsuri, limitând prețurile la produsele alimentare de bază pentru perioada 1 noiembrie – 30 aprilie 2023. Astfel, Sezamo va garanta prețuri plafonate la o serie de 25 de produse, dintre care 22 de produse alimentare și 3 produse nealimentare, precum hârtie igienică, rolă de prosoape de bucătărie și săpun solid. În rândul produselor alimentare cu prețuri plafonate se regăsesc produse de bază, precum zahăr, ulei, făină, orez, salam, ouă, unt, lapte, iaurt, smântână, apă plată și pâine feliată, la care se adaugă alte produse necesare în gospodărie, și anume paste făinoase, bulion, dulceață, castraveți murați, șuncă feliată, cafea măcinată, ceai, pulpe de pui, carne tocată de porc și mici de porc.
– Uitam, din ce am înțeles, livrarea se face cu propria flotă de mașini electrice, deci amprenta de carbon este minimă și oricum mai mică dacă plecați la cumpărături cu dizălul propriu.

Concluzionând, vă place shoppingul dar, în același timp, vă place și să leneviți în casă în timpul liber? Sezamo e acel supermarket online de care aveți nevoie. Intrați pe site, comandați, în 3 ore le aveți acasă. Mai simplu de atât nu se poate.

#sezamoromania #sezamo


– articol sponsorizat –

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.