Azi noapte citeam niște opinii pe subiect, am notat titlul, după care am dat publish. Nu a fost o eroare, deci, ci doar o somnolență.
Pentru cei ce nu știu despre ce e vorba, șoferițele de pe Bolt vor avea opțiunea de a accepta doar curse solicitate de femei.

Băăăăăăăăăăăăăăăi, nu a văzut Parisul de reacții indignate de la ciumpalacii români. Dar cum se poate așa ceva, e discriminare, cum adică să accepte doar femei, ce e aia, nu e corect, este rasism, e bataille de jeux, trebuie să protestăm

Absolut incredibil ce minți înguste au mulți dintre noi. Oameni buni, cât timp nu ați fost niciodată de partea cealaltă a unei puli, efectiv nu aveți dreptul să comentați. Femeile sunt brutalizate, sunt amenințate, sunt lovite sau chiar violate de drepții daci, pe motiv că pot.
Citiți puțin

Citiți și comentariile. Nu știți, pentru că nu vă loviți de asta, dar femeile din jurul nostru trăiesc într-o bulă a violenței de care nici nu se mai plâng, pentru că nu au cui. Așa cum nu se mai plâng că li se trimite poze cu puli în mesageria facebook, drept mesaj de bună dimineața, pentru că e AHAHAHA MARE LUCRU, CE ȚI-A FĂCUT?

Aceiași comentaci de doi lei, cei care sunt cu Pe vremea mea, eram cu cheia de gât, mergeam pe jos singuri chilometri. Da, săracilor, pe vremea voastră nu era atâta violență, nu erau atât de mulți oameni, fizic, nu erau atât de mulți infractori, nu erau nici 10% din mașinile care sunt acum pe străzi, nu erau multe. Dar voi puteți să vă simțiți eroi și diferiți în continuare

Da, susțin din inimă inițiativa Bolt. Bravo!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.