S-a lansat iOS 16, l-am instalat aseară și, în ordinea numerelor de pe tricou.
Au băgat, în sfârșit, la loc, procentajul bateriei. Din păcate, l-au băgat ca la școala ajutătoare, nu există niciun fel de grafică, bateria e un bulk alb plin, cu textul x%. Ori ai 90% ori 21%, arată la fel. Ceea ce e stupid.

Au mutat notificările jos. Încă nu îmi dau seama dacă îmi place sau nu, știu că înainte mă enerva că nu ajungeam la ele, acum mă enervează că sunt la nivelul degetului. Pe de altă parte, pe mine mă enervează și că, pe mac, la print screen, apăsam ctrl+cmd+4, iar la windows apăs ctrl+tab și mi se pare împiedicăcios. E greu să mă dezobișnuiesc.

Ora arată mai mișto, într-adevăr.

Dacă încerc să scriu pe blog de pe telefon, de fiecare dată când vreau să dau copy paste din telegram sau twitter, telefonul mă întreabă dacă permit să facă copy paste. Nu am găsit nici de-al dracului dacă pot închide de undeva aia sau nu.

La un moment dat s-a gândit să îmi ceară parola de iCloud. Pur și simplu, fără să fac nimic. Iar parola mea de iCloud are 1 milion de caractere fmm.

Altceva diferit sau pozitiv nu am descoperit. Schimbările cu care se laudă ei, gen poze diferite pe home și prostioare de astea sunt…mnop, not my thing, dont care.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.