Citind porcăria asta de postare publicitară nesemnalizată, mi-am adus aminte de experiența lui Galoș la mare, de luna trecută

Fac parte din norocoșii care au locuit în Constanța pe vremea în care în Năvodari nu exista nimic construit acolo unde acum e faleza și hotelurile alea 100 înghesuite unul peste celălalt, ci era un mal de pământ, la marginea căruia îți lăsai mașin, te cățărai peste și te duceai pe plajă, unde erau 2-3 oameni pe câte 1 km. Efectiv puteai face orice (și mulți făceau orice, ahem) Era, într-adevăr, o feerie de vile în construcție, dar încă plaja nu era afectată de nimeni și nimic.

Am o fobie de căcat în mare. Efectiv, dumnezeul ateilor mă ghidează, prin apă, către cel mai apropiat căcat și orice român știe că, dacă am intrat în apă, trebuie să intre să se cace, că nu e frumos să te ții pe tine. Nu mai mersesem la mamaia de o tonă de ani, de când făcusem testul de vacanță. Ca idee, cine a mai fost, poate face niște comparații, că au trecut 11 ani.

Așa că am fost, acum câțiva ani, cu niște vagi amici, care aveau nușce business și m-am dus și eu, a 3 a roată la căruță, șofer de circumstanță. Am ajuns la plajă, pe plajă omor, am intrat în apă, am mers 10 metri, când să fac primul plonjon, în fața ochilor plutea un ochios cu moț, gata să mă mângâie la intrare. Am ieșit, am jurat că never again, aia a fost. Ne-a plimbat nașul fiică-mii cu yachtul, că na…

Ce voiam să spun e că da, de aia litoralul românesc e gol. Pentru că nu facem reclamă ca bulgarii, ba mai și scriem minciuni despre cum ar fi scump, totul jegos și plin de gunoaie, personalul la fel de jegos și plin de gunoaie, camerele jegoase și pline de gunoaie, minciuni de astea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.