În ultima perioadă, simt nevoia de a-mi dezvolta unele din hobbyurile personale. Mai pe scurt, eu am două pasiuni reale. Muzica și făcutul de chestii cu mâinile.

Pentru muzică, aș vrea să încep să mă joc cu sunetele și să îmi fac singur propria muzică. Nimic spectaculos, efectiv vreau doar să mă joc cu lucrurile astea, nu mă interesează să devin Marius Moga, vreau doar să îmi pierd timpul într-un mod funny pentru mine, apăsând taste sonore și aranjându-le cum am eu chef.

Am găsit chestia asta într-un clip de tik tok și face cam ce vreau eu, la un preț mai mult decât decent, gen este 88 de euro pe amazon.


Evident, mai sunt și alte variante similare, tot cu claviatură și butoane drum pad, chiar mai ieftine, dar nu am nicio experiență cu ele și, deși sunt tentat să iau chestii mai ieftine, nu aș vrea să iau ceva care să devină gunoi într-o săptămână.

AKAI-ul ăsta vine și cu un soft de muzică și e interesant, deși mi-am cumpărat, demult, Abletone, pe care îl am instalat pe mec, dar nu l-am folosit niciodată. So, dacă aveți idee, dacă aveți pasiuni de astea absconse și muzicale, există și alte variante de MIDI controllere cu drumpads, undeva în aceleași costuri, care să facă, eventual, chestii mai mișto, despre care nu știu? Desigur, dacă mai sunt accesorii de care ai nevoie, chiar sunt curios. Nu o să mi le iau, dar poate, în timp, când încep să mai înțeleg puțin, cine știe.

Pentru a doua treabă, aia cu modelatul lutului, mă interesează dacă știți vreun cuptor de lut, care să poată arde chestii de, nu știu, să zicem maxim 20×20? Ce am găsit eu sunt la prețuri gen 1000 de euro și chiar nu mă interesează să dau atâția bani pe așa ceva, mai bine îmi fac singur cuptor de cărămidă afară (nu, nu o să îmi fac, nu veniți cu sfaturi de genul! 🙂 )

Deci? Help?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.