Una din cele mai urâte amintiri pe care le am în viață este de la o petrecere de lansare iPhone, parcă 4, de abia mi se nascuse primul copil, când, o domnișoară care, cred, lucra la Danone pe vremea aia, Andreea, Adriana Stan, Stancu, nu mai țin minte, vine la mine, așa, din senin, băi, din senin, înțelegeți, nu schimbasem 3 vorbe toată viață, eventual Bună, bună, deși mă îndoiesc și zice:

– Auzi, măăăăă, Arhi…și ia zi, cu cine seamănă fata aia a ta, că ea e frumoasă, dar tu ești urât rrrrăăăău.

Sincer, m-am uitat puțin în jur, să văd dacă nu cumva sunt la camera ascunsă, vreo farsă ceva. Adică ok, știu că sunt urât, nu e asta problema, am rezolvat demult asta, am conștientizat, am dezvoltat umorul, am avut noroc și de niște street smart, aia e, sunt bine, genele merg mai departe. Dar nu am înțeles cum, de unde, cum ar fi fost să mă duc eu la ea și să o întreb Cu cine semeni atât de urâtă, că mă-ta pare a fi bună?

Evident, cel mai probabil s-a fâstâcit, la momentul respectiv bloggerii erau vedete cum sunt acum vloggerii (doar că mai culți) și a vrut să facă acea glumă minunată pe care o face toată lumea când i se naște cuiva un copil Hahahaha ce frumos e, noroc că seamănă cu mami și toți râdem, vai, ce compliment dual, îmi lauzi și copilul, lauzi și femeia, ia de aici 100 de bălcești scuipați în frunte, lăutarule, doar că i-a ieșit opera minunată, eu m-am uitat strâmb la ea, nu am mai vorbit niciodată, aia a fost. Păcat, era simpatică, în general.

Oamenii trăiesc cu impresia că unele glume, aduse din strămoși idioți, sunt epice și trebuie neapărat spuse. O dată vede nașul pizda finei. Glumă spusă cu aplomb la nuntă, deși așa zisa glumă e legată de botez, dar hey, de ce să nu fii un coclete, când poți fi, nu? Bine, și să spui gluma asta când e vorba de botezul unui copil nou născut denotă cancer cerebral în stadiul 4, dar hey, cine sunt eu să stric distracția tradițională a românilor?

Ce fetiță frumoasă ai, am un băiețel frumos, wink, wink, ce zici, ne încuscrim la nepoței? Pentru că da, este foarte funny să discutăm despre copiii noștri, care abia au văzut lumina zilei, făcând sex, se știe că ăsta e cel mai bun mod de a te apropia de cineva. Hai bă, nu te supăra, te superi că ai fată și știi că, până la urmă, tot i-o trage careva, aia e, nu te supăra, așa e viața. Pur și simplu oamenii nu înțeleg că unele glume sunt de maxim căcat și, atunci când se lovesc de intimitatea celorlalți, devin penibile și generatoare de conflict.

Evident, sunt o liotă de zicători de astea prietenești, gen Și ia zi, a fost virgină?, de parcă existența himenului este o problemă publică, care îl privește pe Costel Caras din Dolhasca, la 11 noaptea, pe sarmale.
Puteți debita, dacă v-ați lovit de ele.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.