Mi-am adus aminte să vă întreb de asta din cauză că azi i-am dat unfollow contului de telegram al unui guru de ăsta de predicții care a tufut în mod maxim predicția pe BTC, o dăduse ceva de genul 55 000, după care BTC s-a dus la 32 000 și, în loc să tacă din gură, așa cum ar fi trebuit, 2 zile a vorbit numai despre cât de bun e, și cum toată lumea îl consideră cel mai bun și că canalul lui e cel mai bun și că uite zeci de mesaje de la oameni care îl consideră zeu și deastea de mi-a venit vomă și nu am mai rezistat.

Anyway, oricum nu cumpăr niciodată BTC, ETH, nu am suficienți bani ca să conteze mișcările lor pentru mine, plus de asta nu folosesc option, futures pentru că sunt sănătos psihic, mă concentrez, bine, e mult spus concentrez, mă joc cu shitcoins și tokenuri pe sanse de 2-3x, rămân stabil cu același număr de SHIB, nu îl vând nici mort, vreau să văd care va fi viața lui și, în general, sunt pe longs, așa că nu îmi pasă dacă scade sau nu BTC, Dow Jones, Nasdaq.

Dar am amici smart care, când au văzut că a căzut iar BTC, s-au uitat în gura experților care previzionau 12 000, plus știri de alea alarmiste cu FMI în Salvador, Ucraina, opriri de minări pe nuștiu unde și au vândut tot ce aveau, iar acum plâng în pumni. Sper că nu sunteți printre ei.

Nu uitați. E funny să vă jucați pe crypto, până când te-ai frypto. Nu băgați decât banii pe care vă permiteți să îi pierdeți și câștigurile din ei. Nu mizați totul pe o carte, nu vă luați după zvonuri, dacă zvonul a ajuns la voi, înseamnă că deja banii s-au făcut, schema ponzi s-a închis și se lansează FOMO, pentru gușteri.

Be safe. Desigur, nu e un sfat financiar :mrgreen:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.