Am două povestiri aiurea cu curierii DHL în ultimii ani, adică într-un orizont de timp în care să mai am vagi amintiri.
Prima a fost cu iPadul Pro a Lunei, iPad care a costat 6500 de lei. iPad care a plecat din Germania, a ajuns în românia, după care a dispărut definitiv. Nu a mai ajuns niciodată la mine, nicio tentativă de livrare, nimic. A trebuit să aștept o lună sau cât e perioada aia de la Amazon, să fac reclamație și să îmi trimită altul. De data asta am ales transportul scump, a venit cu UPS, rapid, no problema.

Cealaltă a fost o cameră de spate de le Eonon pentru mașina lunei, cameră care nu a ajuns niciodată la mine. De fiecare dată, curierul DHL nota că nu m-a găsit acasă, de fiecare dată eu eram acasă. De fiecare dată am făcut reclamație, nimeni nu mi-a răspuns, nimeni nu m-a băgat în seama

Azi mi-a ajuns pachetul de la Amazon, niște cărți cu Lama Lama pentru copil. Nu am mai cumpărat transportul scump, că era mai mult de jumătate din prețul cărților.
În halul ăsta mi-a ajuns pachetul. Uite-așa, tăiat pentru verificare ce e înăuntru. Cărțile fiind tari și cartonate, probabil băieții de la DPD au zis că e ceva electronică. Nu a fost să fie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.