Mai țineți minte #acum9ani? Hai, că a fost ca ieri cartea cu comentariile voastre (Hello, Irina, câștigătoarea, mai ești printre noi?) Well, dacă vi se pare că a fost ca ieri, au trecut 7 ani de atunci și acum PC Garage face 16 ani. Este că ați simțit fiorul acela rece pe lângă chip?

Astfel şi anul acesta, în parteneriat cu ASUS sunt oferite cadou 2.000 de periferice ce vor fi împărțite tuturor clienților care aleg să plaseze o comandă în perioada 16 – 20 octombrie. În funcție de valoarea comenzii, PC Garage va oferi acestora un mousepad ASUS TUF Gaming P1, un mouse optic ASUS TUF Gaming M3 sau o pereche de căști ASUS TUF Gaming H3.

Pentru comenzile cu o valoare cuprinsă între 500 și 1000 Lei, clienții vor primi mousepad-ul TUF Gaming P3, un model durabil cu o suprafață textilă optimizată pentru gamerii cu pretenții ce îşi doresc o precizie de top. Cu un design modern, dimensiuni generoase de 360 x 260mm și grosime de 2mm, TUF Gaming P3 este un partener de nădejde în gaming.

Pentru comenzile cuprinse între 1.000 și 2.500 Lei, clienții primesc un mouse de gaming dedicat jocurilor de tip FPS. Cu iluminare AURA Sync și șapte butoane programabile, ASUS TUF Gaming M3 este un mouse optic cu o construcție ușoară, o rezistență mare în timp de până la 20 milioane de apăsări și o sensibilitate de 7000 DPI.

La pragul de peste 2.500 Lei, sunt oferite cadou căștile de gaming ASUS TUF H3. Acestea sunt proiectate pentru un confort sporit pe termen lung, sunt durabile, robuste și vin echipate cu difuzoarelor ASUS Essence de 50mm. Mai mult, ele oferă o etanșeitate generoasă, iar banda de susținere metalică și materialele de calitate aduc un confort sporit chiar și după ore întregi de utilizare.

Succes, poate la anul mai scoatem o carte.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.