Am scris zilele trecute despre nemernicul acela de felcer de la Iași care încearcă să câștige capital de pe urma covidului maică-sii, așa cum fac mulți zilele astea. Și, printre toate alea, au apărut ei, cei buni, cei drepți, cei verticali. Cum adică îmi permit să glumesc pe baza morții femeii ăleia? Ea nu are nicio vină, nu ai voie să glumești cu așa ceva, nu ataci persoana, ataci ideile etc, tot restul de pomelnice care apar și în cazuri de astea, și când vrei ca toți maidanezii să fie uciși la 5 zile de la recoltare.

Verticalilor. Acest așa zis medic, prin activitatea sa de îndată 2 ani, a ucis oameni. Poate nu v-ați gândit. Poate nu înțelegeți exact gravitatea activității sale. Și datorită lui, oamenii nu poartă mască, nu se vaccinează, nu respectă reguli, pentru că, de la înălțimea meseriei sale de medic, a spus tuturor despre cum e manipulare totul, boala nu există, e o gripă la fel ca altele, vaccinul este făcut să ne omoare și tot restul de mizerii plătite gras de aambasada rusă în românia. Acest subom a ucis oameni!

Și voi vă așteptați ca eu să fiu dreptul cel vertical, bun și blând, care empatizează cu tragica pierdere? Cel care nu speră sincer ca mama bunului doctor să ajungă la ATI și, eventual, Răzvan Constantinescu să o privească la ATI cum se chinuie, fără aer? Trebuie să fii profund prost să fii așa, în vremurile astea când eu stau cu teroarea că familia mea poate păți chestii din cauză că hoardele de dobitoci care îl iau de bun pe ăsta refuză știința, în favoarea îndobitocirii. În vremurile în care ducem un real război violent pentru propriile vieți și pentru viețile celor ce ne sunt apropiați?

Ar fi răsplata lui pentru activitatea minunată dusă în slujba poporului rus prieten. Analfabeți nenorociți, cu examene luate pe șpagă și ajunși medici la apelul bocancilor.
Ucigași pe simbrie străină.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.