Nu, nu o să se destrame din cauza rușilor, nu, nu o să se destrame din cauza chinezilor sau a americanilor. Nu, o să facă implozie, din cauza birocraților, a mizerabililor care și-au găsit culcușuri pe viață și un scop din a trena absolut orice inițiativă, pentru a putea rămâne pe post cu ocupații.

Uite de asta. Din cauza așa ziselor inițiative de genul acesta care, de fapt, înseamnă că nimeni nu va face nimic, se vor mai face niște comitete, plătite bine, pentru că na, oamenii muncesc, comitete care vor analiza totul și, nu mai devreme de 2035, se va veni cu o soluție.

Cât despre criza asta minunată energetică, mai ține minte cineva, acum mulți ani, când germania, partenerul numărul 1 rusesc pentru importul de gaze, a declarat că centralele nucleare și minele sunt responsabile de poluare și a decis să închidă tot, iar tovarășa Merkel a impus ca și celelalte state UE, bine, alea mici, să le închidă și nici să nu mai construiască altele, de stăm cu reactoarele de la Cernavodă în distrugere? Bine, franța i-a transmis lui Merkel să își bage sfatul în cur și a construit în continuare și nici nu a închis vreo centrală.

Nu i se pare nimănui ciudat cum am fost împinși TOȚI în brațele rusești, calde și primitoare? Cum Nordstream duce direct în curte la mă-sa lui Merkel? Nu, nimic?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.