Bine, știu că unii dintre voi cred și în homeopatie, gen oscilococcinum, NMG, vă trageți pe mână de deochi în timp ce spuneți tatăl nostru ȘI SIGUR FUNCȚIONEAZĂ, știți că mălaiul cald pe piept trage răceala iar ceapa tăiată la capul patului te vindecă de tuse măgărească, aveți un cristal vindecător care v-a scos de multe ori din necaz și aveți o relație specială cu dumnezeu, care v-a ajutat și v-a fost alături. Nu vreau să ne contrazicem pe de astea.

Altceva vreau să vă întreb.
Credeți în chestia asta cu uleiurile esențiale? Mă gândeam la asta sâmbătă, nu știu de ce, realizând că nu am avut niciodată curiozitatea de a căuta pe google ce rahat sunt și la ce folosesc. (în paranteză fie spus, acum câțiva ani, aveam o răgușeală de care nu mai scăpam deloc de vreo 6 luni și, având ca background moartea tatălui meu de cancer la gât, gata, ȘTIAM că am cancer și aia e. Și mi-a dat soacră-mea o sticluță cu ulei de eucalipt, cred, mi-a zis să pun într-un vas cu apă fierbinte și să pun capul deasupra, învelit cu un prosop. Cred că am făcut de vreo 3 ori și nu am mai avut nimic)

Dacă sunteți comentatori cunoscuți și nu vreți să fiți apăreți cu identitatea reală din site, puteți să o spuneți anonim. Chiar sunt curios de o discuție și păreri pe tema asta aici, unde suntem relativ inteligenți, nu pe pășunea de pe facebook.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.