Bine, ei de fapt vor să spună altceva, dar noi trebuie să tratăm cauza, nu efectul, nu punem boii în spatele căruței și nici înaintea vacii, ci trebuie puși între hulube, dacă mă-nțelegeți.

Desigur, pot fi invocate multe motive. Biserica o să spună că păcatul malahiei, sodomiei și al ăăăă…oralității, pentru că nu produc prunci și nimeni nu a mai încercat șmecheria mamei copilului lui Boris Becker.

Coaliția pentru familie o să spună că de vină sunt homosexualii, care s-au înmulțit și strică tineretul și, din cauza asta, nu se mai face sex ca pe vremuri, să facem referendum pentru a legaliza sexul cu femei de orice vârstă, doar să aibă ovare active.

Politicienii vor spune că este din cauza faptului că femeile beneficiază de facilitatea de a avorta, lucru care, iată, a ajuns să ne afecteze și cine o să mai plătească pensiile speciale ale parlamentarilor, polițiștilor și judecătorilor, dacă femeile vor mai face avort?

Noi spunem că statul român, în integralitatea sa, nu susține familia și natalitatea în niciun fel. În românia nu există creșe și grădinițe de stat suficiente. Nu, suficient e impropriu spus, mai degrabă nu există, în București și în alte orașe mari nici măcar nu ai șansa de a-ți duce copilul la creșă sau grădiniță. Desigur, tot statul favorizează și te împinge spre instituțiile private. Eu știu oameni care câștigă, împreună, 3000 de lei. O creșă/grădiniță privată costa 1600 de lei.

Statul român oferă condiții de măcelărie în spitale, nașterile se fac cu șpagă, fără discuție, iar persoanele care au un venit mediu sunt împinse să nască neapărat la privat, unde o naștere este în jur de 2000 spre 3000 de euro, funcție de cât îți permiți. Asta deși toți plătim asigurările medicale obligatorii. În loc să asigure mizeria aia de 2 ani de concediu pentru părinți, ar fi trebuit să asigure obligativitatea creșelor și grădinițelor pentru fabrici, uzine, mari platforme industriale, clădiri de birouri. Oamenii ar prefera să vină la muncă și să se dezvolte profesional, decât să piardă timpul acasă pe bani de mizerie, precum o fac majoritatea. Degeaba oferi tu venituri de reintegrare profesională, când copilul ăla nu are unde sta cât timp părintele se reintegrează.

Statul român îngreunează viața tinerilor, începând cu terminarea liceului. Liceele și facultățile nu sunt decât fabrici de diplome, facultățile românești sunt un căcat pe plan internațional, pentru că sunt populate de boșorogi decrepiți care nu fac decât să îi tragă înapoi pe studenți.

Astfel, după absolvire, diplomele sunt un mare căcat, care nu valorează nimic, nicăieri. În 1986, un muncitor bărbat câștiga între 5-7000 de lei, femeile între 2500-și 4000. Un apartament cu 2 camere normal, fără fițe, costa 77 000 de lei. Calculați cât trebuia să muncească atunci un muncitor și cât ar trebui să muncească acum pentru a cumpăra un apartament. Logica fiind că tinerii sunt ocupați să supraviețuiască și să plătească prezervative ultrascumpe, în cazul în care ajung să mai facă sex.

Deci da, cum vă spuneam, când veți citi, zilele următoare, cum fiecare șacal de ăsta va refula pe câte una din categoriile sociale care muncesc, nu ca ei, să știți, de fapt, cine este de vină.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.