O toantã renumită pentru faptul ca e o gasca analfabeta maritata cu un vedet, Olivia Steer, scrie săptămâna trecută despre un scriitor nominalizat la Nobel ca nu stie gramatica. (desigur, ulterior i s-a atras atentia ca e proasta si la faza asta, vaca cu cabină a dat-o la întors, but i digress)

Reținem, da? O femeie care e celebră exclusiv prin faptul că și-a construit celebritatea pe cadavrele copiilor nevaccinați de mămicile cărora le plouă în gât ascultând-o, s-a trezit specialistă pe gramatică, dovedindu-se ulterior că și acolo e, de fapt, proastă.

Păstrând proporțiile, desigur, e ca și cum i-aș fi zis eu lui Cărtărescu că habar nu are să scrie și e un lache flaușat.
Și, în loc ca chestia asta să treacă neobservată, cel mult o ridicare de umăr Well, încă o mizdă proastă, toată presa, cu foarte puține excepții, a fost în flăcări, a răsdiscutat problema, ideea, îndrăzneala, absolut orice. Orice ca să crească celebritatea criminalei cu vaccinurile, pentru că așa creezi subiecte și pe viitor.

Cei care scriu acum în ziarele românești nu mai pot fi numiți jurnaliști. Sunt doar niște hiene flămânde în goană de clickbait, niște gunoaie care distrug societatea din rădăcină, nerealizând că și ei fac parte din ea și că nu fac decât să se îngroape pe ei înșiși.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.