Lunea trecută comand ceva de la Dedeman. Miercuri primesc mesaj de la DPD Curier că am fost căutat pentru livrare, dar nu am fost găsit acasă. ÎN CARANTINĂ, DA? Lunea asta mă sună ăla de la DPD, Salut, am un colet pentru tine.

Acum 2 zile, fac comandă de la Noriel, după niște jucarii. Acum 20 de minute, TOT ÎN CARANTINĂ, primesc același mesaj de la curierul DPD, că nu sunt acasă. ÎN FUCKING CARANTINĂ. Ciudat e că nu am avut până acum probleme cu DPD, prin urmare, cel mai probabil, au angajat un gunoi nou pe traseu. Acum, când scriu, am vorbit în call center, da, cu siguranță aveți adresă greșită. Am crezut că fac apoplexie, noi având comanda în fața ochilor, cu adresa completată corect. Întrebarea care a făcut-o pe Luna și mai creață a fost Sunteți sigură că adresa e în Pantelimon? Nu, fă, sunt în New York, dar am greșit codul poștal fmm.

Anyway. Tot acum 2 zile, fac comandă la Altex, de un căruț de vară pentru fiica cea mică. Comanda făcută undeva pe la ora asta. Ieri seară, după ai mult de 24 de ore, primesc mesaj Am preluat comanda ta. DUPĂ FUCKING 24 DE ORE. Azi dimineață, mesaj că au trimis comanda la curier. Deci, cel mai probabl o primesc săptămâna viitoare. Greșit, l-am primit acum, bravo lor.

Am comandat, tot marți, tot pe la prânz, niște fiole pentru dureri de dinți, de pe un site dedicat. Scria pe site MARE LIVRAREA ÎN 24 DE ORE! Cu semnul exclamării!

Am primit coletul azi, pe la 12. 24 de ore, da?

Și nu înțeleg ce mm se întâmplă? Sunt atât de aglomerați curierii? Comandă lumea în draci frigidere de la Ostahie? A trimis DPD curierii în vacanță de șomaj? Adică mintea mea spune că tocmai acum ar trebui ca magazinele să se miște ca niște ttirezi, pentru că acum se fac banii ăia buni.

Și totuși…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.