Nu sunt vreun om religios. Nu am fost niciodată, așa sunt de când mă știu în viață. Singura concesie pe care o fac religiei este că nu mi-aș schimba niciodată religia ortodoxă, pentru că o am în inimă pe bunica mea, singurul om care m-a iubit vreodată din tot sufletul și a murit rostindu-mi numele. Iar ea era foarte credincioasă, epitrop al bisericii din localitate, tot tacâmul.

Dar îmi plac sărbătorile de nu mai pot. Fac bradul cu o lună înainte, am casa plină de ouă roșii pe care le ciocnesc cu copiii de nu ne vedem. Fiica deja a înțeles și ea cum stă treaba, încă nu știu cu moștenitorul, dar oricum nu contează, pentru că sărbătorim împreună din tot sufletul. Ei sunt fericiți că primesc cadouri de toate felurile și mănâncă chestii pe care le facem doar atunci, eu sunt fericiți că pot să le ofer lucrurile pe care nu le-am avut niciodată.

Recunosc, îmi și place să primesc cadouri, nu neapărat scumpe, dar să simt că omul care mi-l oferă mă cunoaște și știe ce îmi place și cu ce mă simt bine. Adică, dacă vii la mine și îmi trântești o sticlă de whisky, m-ai pierdut, e evident că nu mă cunoști și nu știi că nu beau alcool.

Îmi plac ceasurile. Nu neapărat scumpe, nu sunt un tip bogat, afișarea ostentativă a unei bogății inexistente nu este ceva ce apreciez. Iar ceasul este un accesoriu, nu o unealtă. Am câteva ceasuri decente și cu care îmi place să merg. Niciunul mai scump de maxim 400-500 de euro. Mi-ar plăcea, într-adevăr, un Orient Skeleton, mai ales că are o reducere incredibilă de bună, dar nu mi-ar fi deloc rușine să port un Rhodenwald&Sohne. Cam acesta e genul meu de ceas, clasic, sobru.

Nu aș zice nu la un parfum de calitate. Acum am un Armani Stronger with you, înainte am avut un Jean Paul Gaultier Ultra Male: Stați liniștiți, nu mi le aleg eu, merg doar cu doamna vieții mele, ea mă miroase dat cu diverse și apreciază dacă se pretează la trupul meu de zeu. Simplu.

La final, dați-mi un science fiction bun și ați scăpat de mine. Sunt un om simplu, cu nevoi simple.

Iar dacă aveți nevoie de alte idei de cadouri, găsiți pe Elefant foarte multe, începând de ieri, tocmai până pe 16 aprilie. Sunt și vor fi reduceri de până la 80% la multe produse potrivite de Paște ca dar pentru cei dragi.

Plătiți online, evitați să atingeți cash în această perioadă!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.