Alaltăieri a fost ceva circus cu OPC, care a găsit bacterii coliforme (rahat, mai exact) în gheața din niște magazine, magazinele fac gheață cu apă de la robinet, bag mâna în foc că apa de la robinet e de vină, anyway, distracție pentru cei de acolo.

Problema mea e alta.

Vă rog să îmi spuneți de câte ori ați auzit vreun comunicat de presă al ANPC în care să fie menționat numele companiei? Întotdeauna sunt Într-un lanț de magazine a fost descoperit rahat în galantarele cu carne. Loturi de apă cu otravă ale unui cunoscut distribuitor de ape au fost oprite la vânzare. ÎNTOTDEAUNA, ABSOLUT ÎNTOTDEAUNA numele companiei nu e menționat.

Dintr-o dată, la KFC avem și numele companiei, și ce restaurant și tot ce e necesar. Nu aș vrea să zic că a fost un caz de refuz de șpagă, dar pare refuz de dat șpagă și încordat de mușchi și arătat cu degetul în presă.

Ca idee, ieri am mâncat la KFC, eu nu beau sucuri cu gheață. Și amintiți-vă de asta la următorul comunicat al ANPC care a închis niște restaurante, magazine etc, dar nu va da numele.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.