Ultimele 2 luni au fost, pentru mine, un vis devenit realitate. Pentru că, evident, nu am voie să consum zahăr, nu pot bea decât băuturi fără zahăr (știu, silogismul e genial). După ce am fost la orelistă, să îmi vindec cancerul, mi-a interzis și băuturile acidulate, singurele care erau pe piață sub formă de fără zahăr.

Așa că atunci când am văzut Fuze Tea fără zahăr, am avut aproape un orgasm intelectual, în sfârșit, aveam suc! (știu, e greșit să bei sucuri din comerț, considerați că s-a notat obiecția voastră)

Băi, și mi-a trecut ceva prin cap. Coca Cola a scos pe piață o gramadă de băuturi fără zahăr. O GRĂMADĂ. Desigur, funcție de țară, în germania nu prea au, probabil nu există cerere. Dar la noi, sau în uk, gem rafturile de băuturi de genul, cu diverse arome, fanta de tot felul de fructe, cola cu vanilie, cu scorțișoară, cu biscuiți etc.

Pepsi? Nimic. Dar NIMIC, tot timpul gama clasică de Pepsi și Mirinde, plus Liptonul de rigoare. Ceva fără zahăr? Să fim serioși, nu îți place, aia e, bea apă.

Și mă gândesc și la faptul că au schimbat total direcția marketingului, trecând de la tinerețe și experiențe la HAI COA, SĂ FACEM UN GRĂTAR ȘI SĂ STROPIM CU PEPSIC, încăt chiar cred că e posibil ca la Pepsi să se fi schimbat managerul cum s-a schimbat atunci, la Nokia. Pentru cei ce nu știu tl;dr, Nokia și-a angajat manager pe unul Elop, care fusese nuștiuce director la Microsoft, sperând că astfel se vor redresa, refuzând oferta de preluare pe bani mulți, de la Microsoft.

Iar Elop i-a redresat minunat, rezolvând lucrurile atât de bine astfel încât Microsoft a cumpărat Nokia pe bani de chiftele cu susan, după care l-a reangajat pe Elop într-o sinecură călduță, unde trăiește bine mersi și în ziua de azi.

Coca Cola, ce manager le-ați trimis la amărâții ăștia, vreți să îi scoateți de pe piață?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.