O veste bună, prieteni. Felix nu a mai avut bani să mângâie orgoliul rănit al mâncătorului de bătaie de la măsuța de presă și atunci a renunțat la licența pentru emisiunea XFactor, o veste absolut minunată pentru spațiul media din românia.

Am fost în salăla primul sezon. A fost ok, deși, încă de atunci îl criticam. Dar pe alte motive, ce nu țineau neapărat de show, ci de organizare și ce se mai făcea pe acolo.

Dar, după vreo 2 sezoane, când s-au terminat cântăreții, emisiunea s-a transformat într-o ciomirlie cu public, unde cântau oameni care erau buni de cântat maxim la bar la karaoke, în timp ce Delia, Bănică și cine spanac a mai trecut pe acolo își dădeau ochii peste cap Vai, a fost divin, e incredibil. Asta în timp ce tuturor celorlalți le sângerau urechile.

Iar în românia toate aceste emisiuni concurs vor avea aceeași soartă. Pentru că, inevitabil, producătorii vor vira totul pe partea lacrimogenă, vor aduce tot timpul pe scenă cazuri sociale, care impresionează, storc lacrimi și țin gospodinele lipite de ecran. Da, și în alte țări, inclusiv în US se mai pedalează pe social, dar ca la noi, în niciun caz. Și credeți-mă, am văzut multe emisiuni xfactor, the voice și altele.

Așa că drum bun, cale bătută. Nu o să regret nicio secundă. Aștept să se închidă și Românii au talent, o altă șușanea socială și atunci va fi bine :mrgreen: Chiar, oare ce o mai face Adrian Țuțu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.