“Decizia premierului Ponta reprezinta o tradare de neacceptat fata de toti cetatenii romani care au votat la referendum pentru demiterea lui Traian Basescu si care au votat USL la alegerile parlamentare. Propunerea omului lui Traian Basescu, Codruta Kovesi, care a fost mana dreapta in tot sistemul ticalosit pe care l-a pus in miscare Traian Basescu, pentru mine este un act inacceptabil care ma determina ca incepand de astazi sa pun semn de egalitate intre Victor Ponta si Traian Basescu”, a spus Ludovic Orban.

Zicea Ludovique Orban, acum vreo 6 anișori, când era aliatul plin de zel al PSD-ului și îl recomanda pe Dragnea drept mare om de stat.

Acum, stând strâmb și judecând drept, sunt și eu curios. Nu mai e Codruța mâna dreapta a sistemului ticăloșit? Sau încă este acea mână și, atunci, evident, înseamnă că Ludovique s-a alăturat sistemului și este cel mai mare fan al lui Băsescu?

Sau pur și simplu Orban este doar un alt fariseu politic și acum nu face decât să încerce să acumuleze capital pe spatele a ce i se întâmplă acestei femei. Tind, foarte mult chiar, să cred că de fapt este fariseu. Nu voiam să scriu nimic, dar m-a enervat incredibil poza aia cu Vai, am învins, noi am făcut și am dres cu Codruța.

Rușine, băi, femeia aia e persecutată în ultimul hal în țară și voi vă gândiți cum să luați voturi pe spatele ei. Voi, foștii aliați ai PSD, voi, cei ce v-ați unit cu PD-ul lui băsescu.

VOI, BĂ FARISEILOR??