Fostul procuror șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, s-a calificat prima pe lista scurtă a candidaților pentru funcția de procuror european șef.

Comisia de selecție constituită la nivel european a transmis lista scurtă Parlamentului European și Consiliului Uniunii Europene, care trebuie să aleagă procurorul european, șeful Parchetului European.

Scrisoarea semnată de șeful panelului de selecție, Ulrike Haberl-Schwarz, este adresată astfel ministrului de justiție al statului care asigură Președinția Consiliului UE, nimeni altul decât Tudorel Toader, cel care a declanșat și obținut demiterea lui Kovesi din funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție din România. Astfel, Tudorel Toader ar putea să pună pe ordinea de zi a Consiliului JAI numirea viitorului procuror-șef UE.

Cât de râsul curcilor și de umilitor ar fi pentru Tudorică să trebuiască să o numească pe CK șefa europeană peste mizeriile pe care încearcă el să le patroneze. Cum i s-ar răsuci ficatul ăla malign, de la ură.

Bine, rămâne să vedem care sunt jocurile de culise pentru ceilalți 2 candidați, dar, CU SIGURANȚĂ, amenințarea lui Tudorel, cum va povesti el tuturor ce abuzuri a făcut CK, valorează mai puțin decât o hârtie igienică folosită, toată lumea din Parlamentul European e extrem de pornită împotriva româniei și a mizeriilor pe care le fac hoții din psd.

Vai, va fi teribil de interesant și sunt extrem de nerăbdător să vedem cum se va soluționa.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.