Partea interesanta e ca realizatorii, Atlas Intel, sunt singurii care au dat rezultatul corect la intalnirea Nicusor – Panarama si singurii care au dat-o pe Lasconi in T2.

Prin urmare, sunt unii din puținii pe care ii iau in seama, cand e vorba de sondaje.
Si, daca au dreptate, situația este vag albăstruie, fără sa mai vorbim de faptul ca Simion mai are inca 2 luni in care sa bată tara, sa faca scandal si sa se promoveze.

O sa fie ffff interesant, la alegeri, mai ales ca majoritatea românilor se va culca pe o ureche, pentru ca ei au invins, Georgescu nu mai e, deci nu ne mai batem capul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

49 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    vot nul/nu votez 4%? naiv

    10
  2. #2

    Elena Lasconi e in crestere :)))

    Legat de sondaj, e interesanta partea in care sondeaza un t2 intre diferiti candidati. In toate scenariile in care ND e prezent in t2, castiga;

    15
  3. #3

    desi votez ND, eu nu stiu cum il bate el intr-un T2 pe simion. variabila care o sa incline balanta catre simion o sa fie votantii psd ( nu toti dar pariez ca majoritatea din ei voteaza simion ).
    crin antonescu vs simion in T2 castiga lejer antonescu….
    cred ca merita discutat si scenariul simion vs ND in t2 unde CCR anuleaza alegerile cu o zi inainte de vot, orice e posibil ….. s au pisat pe 9 milioane de voturi, daca s a putut o data se poate si de 2 ori

    8
    • #4

      Simion este Dancila, Ponta, Geoana, Nastase. Adica candidatii psd care au fost invinsi in t2. Majoritatea votantilor suveranisti sunt fosti votanti psd.
      Plusez cu faptul ca Nicusor pare genul sa ia votul si pentru motive mai bine decat sa nu iasa celalalt, orice ar zice comentatorii borudirsti de s3 de pe aici :))

      12
    • #5

      Matematic în T2 dacă voturile lui Antonescu și Ponta merg la Simion situația e albastră cu accente maro. În mod normal PSD nu are niciun motiv să voteze Nicușor cu excepția speranței de sifonat fonduri europene în continuare, iar dacă Simion e deștept și nu insistă pe tema antiUE ne-am dus pe pluă. Liberalii sunt fracționați, destul de multe filiale au votat împotriva candidaturii lui crin așa că estimez că în T2 se vor împărți voturile.
      Doar nu suntem nemți să fie o prezență considerabilă la vot.
      Fmm de Ponta cum dreak să-l voteze 9%?!

      6
    • #6

      refuz sa cred ca toate voturile lui antonescu merg la simion

      9
    • Ai tu impresia ca in T2 votantii PSD voteaza cum vor ei… :))

      3
    • #8

      Prietenasi, t2 in decembrie a fost anulat dintr un motiv clar, nu ca lasconi ar fi castigat alegerile. Nu mai luati voturile psd in ras ca acolo e miza…. Ponta nu candideaza de prost, problema lui e ca nu intra in t2. Matematica e simpla in t2. Nicusor vs simion in t2 inseamna implicit ca multe voturi de la antonescu si ponta se duce la simion, nu toate dar o MARE parte din ele

      Si mai e o variabila pe care nu o ia niciun sondaj in calcul pt ca e imposibil. Emotia si suparatii pe ccr si bec pentru scoaterea lui georgescu. Cum vor vota si cati sunt…..

      7
    • #9

      v.v.”avem de toate” ponta

  4. #10

    Antonescu nu are unde sa mai creasca, asta este procentajul lui maxim ,3% de la UDMR, 6 de pe la PNL, vreo6-7 de la PSD si 2-3 nostalgici USL. Tineretul nu voteaza o asemenea fosila. Funeriu in schimb are loc sa mearga pana in 4-5% deci Nicusor Dan avea nevoie de el pentru turul doi. Lasconi cu 4-5% pe scadere clara va spune la un moment dat votati Nicusor. Simion? Sa-l tufa cainii, nu am inteles niciodata cine sunt votantii lui si de ce ar vota cu el, cu Georgescu inteleg omul este un produs rafinat de conducator de secta dar seful ala de galerie ?!!

    11
    • #11

      Eu as mai intelege votantul simion, dar nu inteleg cine ar pune stampila pe sosoaca. Stiu, nu mai e cazul acum, dar ca principiu

      3
    • #12

      In afara de fosti psd-isti, Simion mai e votat de tineri cu scoala medie sau deloc (liceu, maxim o facultate privata de cartier), genul rebeli (pe stomacul gol) care se duc la concert la familia sau cedry2k

      9
    • #13

      genul care beau bere la pet, sparg seminte, scuipa cojile si flegme pe trotuar. suveranisti.

      5
    • #14

      @cristi daca iti spun ca personal cunosc vreo 2 oameni cu facultate care ar vota sosoaca si probabil vor vota simion nu stiu daca ma crezi, inteleg ca unii sunt patrioti in inima dar sa votezi latraii mi se pare de ras

      5
  5. #15

    Realizati tragedia sa avem un gunoi uman ca simion presedinte !?
    Da, are sanse mari sa iasa golanul asta tuciuriu presedinte pentru ca majoritatea populatiei Romaniei se regaseste in el, tupeist, agresiv, mincinos, combinator, servil.
    Poate ca de fapt el merita sa fie presedinte…

    17
    • #16

      Ar trebui sa opresc renovarea apartamentului ca ne da alea de 30k noi, nu? Ce rost are sa mai bag bani in asta vechi?

      10
    • #17

      @Nimeni: nu mai dau apartamentele, se dă doar clanța.

      12
  6. #18

    Mie altceva mi-a sarit in ochi in sondajul ala:
    Ok, Simion ar lua 30% in primul tur.
    Bai, dar Maria de la POT? Tot 30%??? Cine naiba se simte reprezentat de aia? Ca Dancila pare academician pe langa ea.

    20
    • #19

      f. simplu, asa cum pe nutzi au votat 20% si ceva in decembrie si acu’ nu o mai voteaza nimeni ca s-au dus toti la nicusor, asa si invers. E doar ai nostri vs ai lor, nici nu conteaza cum ii cheama.

      1
  7. #20

    partea buna e ca voturile psd nu se POT duce toate si la simion si la antonescu si la ponta. adica si-ar dori asta dar nu au cum.

    7
  8. #21

    toata nadejdea lui ciolacu este acum in simion.

    3
  9. #22

    Foarte probabil ca până la alegeri Simion să vrea să se împiedice ca găina. Că Gavrilă reprezintă mai bine electoratul suveranist, că cârr, că mârr. Sau să iasă până la urmă motivarea de la Chișinău. Io tot Șordan cu Ponta văd turul doi.

    1
  10. #23

    As putea vedea in mare pare o finala Nicusor vs. Simion. Antonescu n-are sanse, nici macar nu are rost sa se vorbeasca despre scenarii care-l includ pe miorlaitul asta batran in turul 2, Lasconi n-are sanse de data asta, pentru ca-i tzatza si isterica mai mult decat trebuie, iar acum oamenii care au votat-o pe ea, il au si pe Nicusor drept colac de salvare, dar nu stiu cu Ponta.

    S-ar putea sa se duca spre el si voturile ” suveranistilor ” care nu-l plac pe Simion de nicio culoare, cum s-au dus si catre Georgescu, si voturile PNL-istilor si PSD-istilor pursange, care n-or sa-l placa pe Antonescu, asa cum au pierdut voturi si Ciolacu si Ciuca.

    Asa ca s-ar foarte putea si Ponta vs. Simion in finala. Nu-l scoateti din schema pe soricarul de Ponta. Are papagal, stie sa abureasca electoratul, si nu are nicio rusine. Are mai putina rusine decat Simion.

    Nicusor are mult de munca, ca sa nu vedem Ponta vs. Simion in turul 2. Trebuie sa se apuce de vorbit mult, sa fie prezent peste tot, podcasturi, TV, si la nebuna aia de Anca Alexandrescu daca-l invita, oriunde . Gata cu rusinea si cu vorbitul putin. A vrut sa se duca spre presedintie, trebuie sa munceasca mai mult in campania asta decat Ponta si Simion .

    6
    • #24

      se duce pulea sa voteze simion vs ponta

    • #25

      Simion vs Ponta sunt doua jeguri total nevotabile, unul din putinele momente in care mi s-ar rupe de vot.

      11
    • #26

      Daca turul 2 inseamna Ponta versus Simion , de pe acum va pot spune ca eu nu voi merge la vot, este ca si cum as alege intre blenoragie si sifilis.

      10
    • #27

      plus cancer

    • #28

      Ponta nu ajunge în turul 2, n-are cum. Precum Geoană, balonul se va dezumfla rapid.

      2
    • #29

      vedem, fata mosului, vedem. crede ma cand iti spun, oamenii sunt relaxati, gata, pericolul a trecut, vezi exemplul punkreas mai sus

    • #30

      @Arhi Eu cred că Nicușor are avantajul că a zis cu toți dinții că are toată simpatia pentru Bolojan și îl consideră potrivit să fie premier, ceea ce crin nu a zis. Cum e Nicușor candidatul salvator de pe listă așa e Bolojan premierul salvator, pentru partea de electorat cu IQ cât de cât.

      1
    • #31

      pai stai ca nu esti la curent cu declaratia de azi. cand a zis ca daca colitia continua cu ciolacu, aia e, ciolacu ramane.

    • #32

      A devenit și Nicușor vulpe, csf ncsf

  11. #33

    AtlasIntel sunt cei din Brazilia, fondați de Andrei Roman?

    2
    • #34

      da

    • #35

      Mulțam, n-auzisem de ei pana acu’, foarte tare daca ei de peste ocean o dau mai bine decât alde Pieleanu, si Ionașcu si cine mai au case de sondaj in Romania.

      2
  12. #36

    Pare plauzibil sondajul. doar o mica parere. Pictor Vonta o sa ia mai mult decat Crina Ntonescu.

    • #37

      sustin. cred ca e posibil ca psd sa mearga pe ideea ca il au pe Ponta, antonescu sa fie mana moarta, practic sa ramana peneleul si ungurii sa se spele cu el pe cap, ciucadoi.

  13. #38

    Victor Ponta are sanse mari sa iasa presedintele gandacilor de bucatarie.

    3
    • #39

      Ma faci sa-mi fie mila de soarta gândacilor de bucătărie, care in teorie au șanse mari de supraviețuiri si unei ierni nucleare…

      2
  14. #40

    sunt curios, ca am vazut ca a fost validat si Funeriu, este cineva dispus sa il voteze?

    2
    • #41

      Teoretic, toți cei 200.000 care-au semnat pentru susținerea candidaturii sale!

      2
    • #42

      Eu voi fi unul dintre cei care il voteaza desi nu am semnat ptr sustinerea candidaturii lui. Finalmente pentru prima data in cei 30 de ani de cand votez simt ca ii acord votul unui om care chiar ma reprezinta.

      1
    • #43

      Funeriu era ala căruia ii șoptea la ureche consiliera ce sa zică? 🙂

      1
    • #44
    • #45

      Acum nu stiu ce consiliera ii soptea in ureche , sub ureche peste ureche lui Funeriu , stiu doar ca din cauza lui avem un bacalaureat cat de cat corect in tara asta. Nu vreau a-ti reaminti ce simulacru de examen era inainte de introducerea camerelor . De asemenea stiu ca anumite reglementari care stau ca fundatie a sistemului de invatamant actual au fost propuse spre implementare de catre el , de asemenea stiu ca nu a fost lasat sa implementeze reforme in sistem
      lucru care ar fi schimbat din temelii invatamantul romanesc .
      In ceea ce priveste competentele care il recomanda pentru postul de sef de stat …sa ma iertati dar este la un alt nivel fata de papadiile care salasuiesc in politicha damboviteana in acest moment,atat la nivel de discurs cat si la nivel de prezenta scenica.

      1
    • #46

      Uite, in plina conferința de presa: www.youtube.com/watch?v=YZ5bHkJP4K4

      1
    • #47

      mdea, este clar peste toti ceilalti competitori. astept campania sa vad ce minunatii o sa inceapa sa iasa pe gura candidatilor dar am impresia ca este o varianta interesanta. daca as avea de ales intre lasconi, antonescu, sordan si funeriu as alege funeriu in momentul asta.

      @MVP: absolut irelevant ce spui tu acolo. prefer sa ii spuna cineva ce trebuie decat sa spuna prostii. cam de aia ai consilieri

    • #48

      Sigur, doar ca din ce-am văzut eu, nici unui alt ministru nu i se sufla asa ca la scoală. Altfel pe persoana fizica ca fapte de arme la OTV analiza viteza pumnului securistului Petrov:

      Ministrul-Jaguar – de la calcularea traiectoriei pumnului lui Traian Băsescu la fotoliul de ministru al Educaţiei.

      La scurt timp de la izbucnirea scandalului “pumnul lui Băsescu”, după difuzarea imaginilor cu un copil lovit peste faţă de preşedintele ţării, unul dintre celebrii necunoscuţi ai politicii româneşti, actualul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, s-a au­to­sesi­zat şi a ţinut să-i sară în ajutor şe­fului statului cu o demonstraţie fizico-informatică a nevinovăţiei lui. Daniel Funeriu a fost numit apoi ministru al Educaţiei în Guvernul Boc II.

      Sâmbătă, 28 noiembrie 2009, Fu­neriu posta pe blogul său următorul comentariu, cu titlul “Adevărul despre film”: “Singurul adevăr cu care toată lumea este de acord în ceea ce priveşte filmuleţul care intoxică viaţa publică în aceste zile conţine următoarele elemente: un copil de 10 ani a interacţionat cu Traian Băsescu în 2004. Interacţia respectivă nu l-a speriat, nu i-a provocat teamă, el afirmând chiar că ar vota cu Traian Băsescu dacă ar avea vârsta. În 2009, acelaşi copil, de 15 ani acum, a in­terac­ţionat cu trusturile Realitatea, Antena şi ziarul Gardianul. Acum este traumatizat. Trăgând linie, fiecare ajunge la concluzia sa”.

      Daniel Funeriu fusese invitat special la emisiunea lui Dan Diaconescu în direct la OTV în noaptea de 27 spre 28 noiembrie, unde a avut grijă de campania electorală a lui Traian Băsescu, făcându-şi publicitate şi sieşi, în cadrul unei deosebit de erudite discuţii în care mai-mai că ar fi pu­tut să apară, în orice moment, Oa­na Zăvoranu. Capii Guvernului Boc se mutaseră în perioada cu pri­cina, cu tot cu declaraţii în exclusivi­tate, la postul OTV, care până atunci promova “celebrităţi” precum Magda Ciumac dansând în direct pe masă, soţul ei, Tolea, recidivist, actualmente încarcerat, şi mulţi manelişti, mai mult sau mai puţin cunoscuţi.

      Ajuns şi el la OTV, actualul mi­nistru al Educaţiei, Daniel Funeriu, s-a remarcat prin zelul de a-i ridica osanale preşedintelui Băsescu. El a făcut atunci, în direct, un calcul deta­liat al traiectoriei palmei lui Traian Băsescu, participând activ la demola­rea pas cu pas a filmului care adu­cea mărturia reacţiei necontrolate a şefului statului.

      Daniel Funeriu şi-a început seria intervenţiilor la OTV prin a declara că s-a documentat întreaga zi în domeniul biomecanicii, ca să demonstreze că cea mai mare viteză a pumnului unui campion de box este de 50 de kilometri la oră, iar preşedintele Băsescu ar fi trebuit să-şi mişte mâna cu o viteză de două ori mai mare ca imaginile să fie reale. “Dacă-mi permiteţi o mică inter­ven­ţie, domnule Diaconescu. Sigur, e prima dată când sunt la dumnea­voastră la televiziune, poate telespectatorii dumneavoastră nu mă cunosc. Eu sunt om de ştiinţă. Am un laborator de cercetare în München, am lucrat trei ani în Statele Unite, cinci ani am făcut cercetări în Japonia, deci vorbesc despre ceea ce ştiu”, spune Daniel Funeriu în emisiunea lui Dan Diaconescu. “Ce specializare aveţi?”, apu­că să-l întrebe, scurt, Diaconescu, du­pă care nu-l mai poate opri aproa­pe o jumătate de oră. “Eu sunt specia­list în chimie, biochimie, biofizică, dar specializarea mea în ştiinţă este dincolo de orice domeniu. Domnu’ Diaconescu, astăzi m-am interesat toată ziua despre ceea ce înseamnă biomecanică, adică viteza cu care oamenii se mişcă şi-aşa mai departe. Mâna, dacă acest film ar fi adevărat, mâna preşedintelui ar parcurge aproape un metru în exact 0,04 secunde, cât durează un cadru. Asta ar însemna, dacă ar fi adevărat, că viteza cu care se deplasează mâna preşedintelui este undeva la 70 de kilometri pe oră. Ştiţi care este cea mai mare viteză înregistrată vreodată a pumnului unui boxer profesionist? 50 de kilometri la oră. Deci studii foarte amănunţite găsiţi pe internet de la Universitatea din Manchester, împreună cu o firmă privată foarte reputată în domeniul biomecanicii, adică mişcarea mâinilor şi-a corpului a determinat că cel mai bun boxer are o viteză maximă sub 50 de kilometri la oră. Dacă aceste imagini ar fi adevărate ar însemna că preşedintele îşi mişcă mâna cu o viteză aproa­pe de două ori mai mare decât cel mai rapid boxer care a existat pe lu­mea asta. Deci este… să fim serioşi! Acu­m, ce se-ntâmplă, asta face parte dintr-o serie de minciuni. De ce? Pentru că poate cei de la PSD au avut o in­formaţie care-a apărut doar astăzi”, con­tinuă Daniel Funeriu. În conti­nua­re, actualul ministru al Educaţiei i-a făcut campanie electorală lui Traian Băsescu, invocând marele lui succes şi recunoaşterea în faţa marilor puteri ale lumii. “O informaţie foarte importantă pentru România. Cel mai mare succes al diplomaţiei româneşti de după al doilea război mondial s-a petrecut, s-a concretizat astăzi. Domnule Diaconescu, România a obţinut astăzi cel mai important comisariat european care gestionează 53 de mi­liarde de euro pe an. Deci România va conduce Comisariatul European pe Agricultură. Este un succes imens al preşedintelui Băsescu. Este un succes – să vă spun ce-a spus despre asta şe­ful comisiei pentru afaceri eu­ro­pe­ne din Parlamentul german. A spus aşa: «Obţinerea acestui post de Ro­mâ­nia este un succes personal al lui Traian Băsescu şi acest succes arată greutatea mare pe care preşedintele României, Traian Băsescu, o are la Bruxelles». Deci, domnule Diaconescu, oamenii ăştia ne-au spus luni de zile că preşedintele este izolat, că pre­şedintele n-are nici o trecere. Şi, dacă ar fi aşa, vă imaginaţi dumneavoastră că marii centri de putere ai lumii ar da atâta putere unui om din România da­că preşedintele României ar fi izolat? Deci, iată că minciunile lor încep să fie demontate cu argumente, cu fap­te şi vedem bine că preşedintele face, obţine lucruri foarte importante pentru România, pe când ei doar vorbesc”, a mai spus Funeriu. Con­clu­zia lui a fost următoarea: “Dom­nu­le Diaconescu, avem lucruri se­rioa­se de făcut în România şi am vă­zut că preşedintele se ocupă de aceste lucruri serioase (…) Toate lucrurile astea sunt făcute cu un scop precis: să-l discrediteze pe Traian Băsescu!”

      Funeriu nu a uitat nici să sublini­e­ze faptul că a mai fost propus pentru funcţia de ministru al Educaţiei şi în Guvernul Croitoru, lăudând echi­pa din care ar fi trebuit să facă parte şi blamându-i în acelaşi timp pe membrii Opoziţiei, care nu au lăsat acel mi­nunat guvern să-şi demonstreze va­loarea. Funeriu nu a uitat să se au­to­promoveze, subliniindu-şi importanţa prin replici precum: “Sunt două domenii la care eu mă pricep: Educaţia şi Cercetarea” sau “sunt atins profund în simţământul meu de român atunci când ţara are nevoie să construim”, într-un discurs foarte bine organizat pentru a deconstrui sistematic acuzaţiile care i se aduceau lui Traian Băsescu şi să construiască, simultan, imaginea idilică a partidului de guvernământ şi a liderilor lui, prin contrast cu Opoziţia blamată.

      Actualul ministru a avut însă grijă să-şi adapteze retorica şi în spiritul “otevist” deja consacrat, folosind ex­pre­sii precum “abureală” sau în­trebări retorice şoptite-n barbă, prin­tre replici, precum “despre ce vorbim, dom’le?”. Replica decisivă a discursului a fost la jumătatea emisiunii: “Să tragem învăţătura că poporul ăsta nu poate să fie minţit la infinit”, a spus Funeriu, ca un rezumat pentru demonstraţia că Opoziţia e rea şi mincinoasă, în timp ce partidul de la gu­vernare, în frunte cu Traian Bă­sescu, ar deţine adevărul absolut şi ar fi unica şansă a românilor.

      În decembrie 2009, după scrutinul prezidenţial, preşedintele reales Traian Băsescu l-a însărcinat tot pe Emil Boc, care era premier interimar, să formeze noul Guvern, iar Daniel Funeriu a fost desemnat în sfârşit ministru al Educaţiei, Tineretului şi Sportului, după o altă tentativă nereuşită în guvernul Negoiţă. Noul Guvern Boc cu Funeriu ministru al Educaţiei a fost învestit de Parlament la 23 decembrie 2009.

      CUM A TRĂIT DOMN’ MINISTRU DIN LEAFĂ
      Zilele de 20, 21, 22 şi 23 decembrie 2009, de la propu­nerea lui Funeriu în funcţia de ministru, până la numirea oficială, au fost foarte încărcate pentru noul ministru al Educaţiei, care se lăuda în presa centrală cu maşinile pe care le conduce şi cu faptul că toată viaţa lui a trăit din salariu de cer­ce­tător. Astfel s-a elucidat misterul celor două maşini Ja­guar cumpărate la mâna a doua, pe cea de-a doua cum­pă­rându-şi-o pentru că prima i s-a stricat. Funeriu po­ves­tea cum a ajuns să trăiască din cercetare, fără grija zilei de mâine, fiind prezentat ca cercetător în chimie şi bio­chi­mie, fost olimpic naţional al României, doctor în chi­mie (conducător de doctorat Jean-Marie Lehn, Premiul No­bel pentru chimie în 1987), cercetător în Germania, SUA, Japonia, fost eurodeputat PD-L. Ulterior s-a aflat că actualul ministru nu a avut răbdarea necesară să-şi echi­valeze studiile făcute în străinătate, astfel încât a ră­mas cu numai 11 clase pentru legislaţia românească. Din de­claraţia de avere a ministrului mai reiese pasiu­nea sa pentru maşinile second-hand, precum şi abilitatea extraor­dinară de a le cumpăra la preţuri foarte mici. Aşa se face că ministrul Funeriu şi-a cumpărat în 2006 un Jaguar fa­bricat în 1996, cu 7.000 de euro, şi un Audi A6 Break, fa­bri­cat în 2001, cu fabuloasa sumă de 2.500 de euro, iar în 200­9, alt Jaguar, fabricat în 2004, cu 10.000 de euro. Dacă pen­tru cele două maşini marca Jaguar preţurile reale pe pia­ţă sunt cu trei-patru mii de euro mai mari, un Audi A6 nu se putea cum­păra în 2006 cu mai puţin de 7.500 de eu­ro, conform dealerilor de maşini la mâna a doua. Poate că norocoşii care cumpără maşini atât de ieftine sunt nu­mai cei cu ade­vărat pasionaţi, iar această pasiune l-a de­ter­minat pe mi­nistru să dea şi exemplul colaborării cu fir­ma Audi, la 3 februarie 2010, când spunea: “Universităţile tre­buie să facă bani. De ce universitatea din München poate avea program de construcţii de maşini finanţat de Audi, iar în România nu e posibil?”, ca răspuns la revolta univer­sitarilor care cer salarii decente. Deşi ministrul se laudă încă de la începutul manda­tului cu sumele foarte mari pe care le-a câştigat din acti­vitatea de cercetare şi din cea didactică, tot el a făcut posibilă blocarea angajărilor în sistemul de învăţământ, dimi­nuarea drastică a salarii­lor profesorilor şi a banilor pentru cercetare. “Am trăit toa­tă viaţa mea din salariu şi acesta a fost foarte bun încă de când mi-am început acti­vi­tatea profesională, din 1994, când mi-am început docto­ratul în Franţa şi aveam un sa­la­riu echivalent a 2.000 de euro. Apoi, în SUA, am avut la început un salariu spre 30.000 de dolari pe an, ajungând spre finalul perioadei de activitate din SUA la un salariu de 60.000 de dolari pe an”, declara ministrul Funeriu în decembrie anul trecut.

      3
  15. #49

    @MVP Jesus dar ce ți -a făcut Funeriu?! Ți-a furat iubita, ți-a dat o țeapă? Nici eu nu mă omor după el dar pentru o singură intenție de vot exprimată e destul de complexă reacția

    1

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

  • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
  • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
  • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.