AM văzut, și nu cred că exagerez, toate filmele și serialele cu zombiez, din zona notabilului, nu de alea gen Velocipastor sau altele. Știu categoriile de zombies din arealul genului, mi-ar plăcea să am o bâtă cu sârmă ghimpată, dar nu aș folosi-o pe un asiatic (doar pentru cunoscători) și știam cum ar trebui să mă pregătesc în cazul unui zombie apocalypse.

Stiam.
Pentru ca a venit COVID apocalypse și am realizat că, de fapt, imaginația oamenilor e limitată de literatura de aventuri citită în copilărie și adolescență. Sau, în fine, Marvel Universe. Oamenii se gândeau că vom întâmpina armatele de zombies îmbrăcați în piele, cu săbii în cruciș pe spate, două revolvere la șold și o naginata.

De fapt, este evident că, la următoarea zombie apocalypse, lupta va fi cu pensionarii, pe făină și ulei. După care vom fi declarați eroi pentru că stăm în casă și bem până cădem sub masă. Zombii vor fi famelici și distrofici, marmorați, cu ochii duși în fundul capului, pentru că ei mănâncă creier, iar în românia nu prea există alimentul. Iar noi suntem daci, puternici, căliți în luptele cu naționalitățile conlocuitoare de daci zburători, așa că nu va exista amenințare.

Serios, în cazul unui atac de zombie, îmi e clar că zombie vor muri de foame, iar noi vom muri de icter, de la atata alcool.

Change my mind.

Aș vrea să nu uitați că există o campanie adevărată de donații și că, donând, oricât de puțin, și un leu, putem face diferența dintre viață și moarte. Ca idee, de când am scris prima dată, până acum, s-au strâns 118 075 lei! Asta e cea mai bună demonstrație că forța noastră e în numărul mare, nu contează cât de mult oferiți!