Ieri, în timp ce mă chinuiam cu windowsul pe serverul unde îmi țin plexul, pentru că mi-e lene să caut un soft de NAS (mă chinuiam as in încercam să dau disable la rahaturile care pornesc din windows la grămada), mă gândeam la deosebirile dintre abordările Apple și Microsoft relativ la sistemele de operare.

Pe Macbookul meu abia aștept să vină un update de SO. Pentru că știu că e făcut în așa fel încât viața mea cu unealta pe care o folosesc va fi mai bună. Vor fi tweaks and shits, chestii mai bune, uneori mai proaste, dar, overall, știi că vine ceva bun.

Windows update. Toate setările futute la zero, tot ce ai stat să îți faci manual se duce dracului, pentru că așa s-a gândit Sajeet de la programare. După care trebuie să cauți drivere, pentru că, cu siguranță, ceva nu merge. Cauți pe net, găsești un milion de nebuni ca tine care caută aceleași lucruri. Răspunsuri în update-ul următor. Care update fute și el ceva, pentru că Sajeet e un băiat cu inițiativă și dacă tot face rollup la ceva nou, hai să mai îmbunătățim ceva.

De aici diferența aia care crează groupies și fani, vs simplu utilizatori care când primesc clasica întrebare Ai recomanda cuiva Windows, răspund simplu Ba pe-a mă-tii. Bine, nu mai vorbim de eleganța produselor și cum arată un Macbook vs un laptop oarecare.

Hai cu 12 Pro Max ăla, că nu mai am răbdare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.