Pentru că, de pe 14 ianuarie, s-au terminat updateurile de securitate pentru windows 7, sistemul de operare a devenit o țintă pentru băieții care se ocupă cu sistemul, prin urmare, Microsoft a emis o alertă de securitate pentru toți utilizatorii de sisteme vechi.

“Your Windows PC is out of support,” states Microsoft’s full-screen alert. “As of January 14, 2020
support for Windows 7 has come to an end. Your PC is [now] more vulnerable to viruses and
malware due to: No security updates, No Software updates, No tech support. Microsoft strongly
recommends using Windows 10 on a new PC for the latest security features and protection
against malicious software.”

Așa că, dacă nu vreți să vă treziți cu vreo problemă-n PC, poate ar fi bine să faceți un update la cel mai nou sistem de la Microsoft, Windows 10. Și pentru asta, aveți niște prețuri decente.

La introducerea codului KWNY35, aveți niște oferte speciale, cum ar fi:

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează doar pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe. Întotdeauna alegeți să plătiți prin paypal, iar acesta este un sfat personal. Da, sunt perfect legale.