Din păcate, nu pot participa tocmai azi, deși sunt acolo de la ediția numărul 1 și chiar mi-aș fi dorit. Asta e, s-a combinat astrele greșit pentru eveniment.

Ce voiam să zic. La ediția asta participă și Andreea Esca și, pe hashtagul webstock e plin de fetițe care oftează despre cât de inspirațională e Esca, numai și prin simpla prezență.

Vă rog frumos să mă lămuriți și pe mine, nu o cunosc personal pe femeie, știu doar că a fost știristă la protv și a targetat un tip cu bani ca să se mărite.

Ce e inspirațional la ea? Că e prompteristă și citește știrile corect? Faptul că a reușit să își facă rost de soțul cu bani? Serios, nu e nimic tendențios în ce întreb, tot respectul pentru doamnă, e una din vedetele protv care e ok, spre deosebire, de exemplu, de Loredana “mi-augresitoperatiilestetice” Groza, dar chiar nu înțeleg ce inspiră femeia în mințișoare de entuziaste social media.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.