Cei, în curând, 20 de ani de muncă în publishing, internet și interacțiuni umane m-au învățat un lucru important. De oricare parte a forței ar fi, fanaticii sunt la fel de proști și demni de dispreț, diferă doar direcția în care își îndreaptă fanatismul. Prin urmare, întotdeauna mă feresc de fanatici, nu îi agreez, nu îi frecventez și nu le permit existența în preajma mea. Și îi combat pe unde îi prind, fără excepție.

Prin urmare, nu avea cum să îmi scape scandalul de inceli declanșat de decizia celor care fac Warhammer de a introduce femei într-o gamă de personajeunde tradițional existau doar personaje masculine.
Cumplit de haios să vezi cum se pornesc purtătorii de penis, care se clamează și deschiși la minte și vai, împotriva unor chestii absolut normale. E un fucking game, e un joc, poți fi absolut orice, de ce să interzici unui jucător femeie să își aleagă un personaj femeie, în acest caz acel custode, pe simplu fapt că nu are voie, e un rol îngăduit bărbaților. Cât de prost să fii și de închistat încât să încerci să susții un astfel de argument unui copil? Îmi pare rău, dar femeile nu au voie. De ce, e otrăvitor pentru ele? Nu, dar doar bărbații, așa e tradiția. Aha, clar, deci tradițional.

Încercați, vă rog, să muriți, ok? E o diferență uriașă între a împinge în fața personaje woke, care au drept singură valoare faptul că sunt woke iar asta le face mai bune, gen detectivul ăla din desenele animate de pe netflix, care era cel mai bun detectiv datorită faptului că cineva îi introducea un penis în cur și asta îl făcea mai bun decât ceilalți detectivi și a discrimina alți oameni, pe baza faptului că au organele reproductive pe interior, nu pe exterior.

Faceți diferența. Și respectați femeile. Fără ele nu ați exista. Ar trebui ca voi să aveți mai puține drepturi decât o femeie, nu invers. Măcar bazat pe faptul că nu sunteți în stare să vă faceți rost de activitate sexuală.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.