bere

Am citit articolul lui Răzvan și am conștientizat ceva. Internetul, comentariile au devenit doar un loc în care se manifestă nemulțumiții. SIngurii care sunt vocali sunt cei care nu sunt mulțumiți de ceva, cei ce au o plângere sau, pur și simplu, cei ce nu au altceva de făcut la muncă decât să trolleze sau să încerce să distrugă orice. Rareori găsești feedback pozitiv, oameni care să îți spună Bravo tati, ai scris bine, ne place.

Ok, problema comentariilor am rezolvat-o, nu mai trec decât comentariile pe care le aprob eu personal. Dar cum facem cu feedbackul pozitiv la articole? E clar că cei care citesc și nu vor să comenteze, nu vor comenta. Oamenii se simt mai bine în anonimat și nu vor să iasă de acolo, lucru de respectat.

Așa că, dacă v-a plăcut articolul pe care l-ați citit, puteți să îmi dați o bere. Dați un click, se contorizează bere și gata. Credeți-mă, ÎMI ESTE FOARTE UTIL. Am și eu nevoie să știu că sunt apreciat, nu doar că sunt urât de unii și alții. Și nu vă ia decât un simplu click.

Happy beering.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.