Nu îmi place să merg la bănci. Este cea mai mare corvoadă pentru mine şi, pe lângă asta, nu sunt cel mai calm şi liniştit client. De aceea, de-alungul timpului, întâlnirile mele cu băncile s-au soldat cu făcut card ferfeniţă, nervi, închideri de cont etc. Aş adora o relaţie cu banca strict de la depărtare. Dar să o luăm pe rând.

Acum vreo lună, mă hlizeam la un site care îmi spunea cât sunt de Homo Indooris. Între timp, s-a făcut revealul din spatele ideii. Este primul cont curent , lansat de Millenium Bank, pentru care nu trebuie să te deplasezi la bancă, absolut deloc. Adica primesti un cont curent in lei, un card de debit si acces la serviciile Internet Banking si Call Center fara sa iesi din casa, fara sa mergi la ghiseu si sa stai la coada.

Lansarea e cu premii, o masina MINI One (premiul oferit cu sprijinul Automobile Bavaria, www.mini-bavaria.ro), un scuter Vespa, o bicicleta BMW (premiul oferit cu sprijinul Automobile Bavaria, www.bmw-bavaria.ro ) si 200 euro saptamanal.

Aici vine partea cu blog, care îmi place mie. Pentru că poţi câştiga săptămânal 200 de euro, făcând tâmpenii, sub formă de poze sau filme. Ca idee, ultimul câştigător de 200 de euro şi-a băgat un măgar în casă şi s-a pozat călărindu-l. În casă. Deci, cu cât eşti mai dus cu pluta, cu atât mai lejer poţi câştiga. Ce trebuie să faci pentru asta?

• Filmeaza-te/fotografiaza-te in timp ce faci o actiune originala demna de un Homo Indooris;
• Filmuletele trebuie sa contina insemnele campaniei e-Cont si sa aiba maximum 1 minut (gasesti mai multe detalii aici);
• Iti creezi un cont pe site-ul concursului si apoi faci legatura intre acesta si conturile tale de pe Youtube si Facebook.
• Postezi filmuletul in secţiunea de YouTube din site-ul campaniei, si incarci fotografia in aplicatia campaniei de pe Facebook.
• Iti inviti prietenii sa-ti voteze creatia.
• Pentru a-ti imbunatati sansele, iti deschizi un e-Cont la Millennium Bank, cu zero drumuri la banca si fara sa te coste absolut nimic.

Vorba aia, succesuri!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.