islamul e o religie de ucigasi

2014.
Oamenii deja s-au săturat de câte ori au mers pe lună și au luat o pauză. Large Hadron Collider a găsit bosonul lui Higgs, cel care dă masă materiei. Einstein a dat lumii teoria relativității extinsă, pe care nu o înțelege nimeni.

Între timp:

Un tribunal de Khartoum a decis joi condamnarea la moarte pentru apostazie a unei tinere sudaneze de 27 de ani, de religie creștin-ortodoxă, în pofida apelurilor făcute de ambasadele occidentale pentru respectarea libertății religioase.

‘V-am acordat trei zile pentru a vă renega credința, dar ați insistat că nu veți reveni la islam. Vă condamn la pedeapsa cu moartea prin spânzurare’, a anunțat judecătorul Abbas Mohammed Al-Khalifa, adresându-se tinerei cu numele de familie al tatălui său, de religie musulman.

Mai spuneți-mi, vă rog, poveștile alea pe care le tânguie toți, pe la toate colțurile de stradă, despre cum islamul e religia iubirii și cum musulmanii sunt doar prost înțeleși, ei vor doar binele universal.

Da, iubire.

Agerpress

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.