votati ponta

Suntem un stat eminamente ortodox. Tradiția străbună ne duce pe drumul ortodoxiei încă de pe vremea când popoarele barbare au trecut năvalnic, pe aici. Goții, hunii, gepizii, avarii, slavii, bulgarii, longobarzii, ungrii, pecenegii, cumanii și, cu voia dumneavostră, tătarii au venit barbari și au plecat cu mirul domnului în suflet.

Nevoia noastră de puritate spirituală și-a demonstrat valența dumnezeiască de-a lungul timpului. Domnitorii noștri au trăit și au murit în jertfă ortdoxă pe altarul arderii de tot a domnului nostru, Iisus Hristos. Martirii Brâncoveni, jertfe ingerești în numele Dumnezeului poporului român, Ștefan cel Mare și Drept, atotctitorul sau Mircea, însuși Mircea cel Bătrân, strajă neamului la Cozia, printre umbrele înaintașilor noștri.

De aceea, trebuie să votăm, oameni buni. Să ieșim la vot și să aducem din nou zâmbetul lui Dumnezeu asupra acestei țări. Să votăm un român adevărat, un român ortodox, un om pe care să ne putem bizui pentru noi și viitorime.

Amintiți-vă de jertfa lui Daniel Corogeanu, părintele de la Tanacu, care cu prețul libertății a scos duhurile rele din măicuța Irina. Să ne jertfim și noi, alături de conducătorii noștri, astfel ca duhul rău protestant să iasă din trupul țărișoarei noastre.

Facă-se voia domnului nostru Iisus Hristos, așa să ne-ajute Dumnezeu.