Apar tot mai des postări de astea, despre dezamăgiți care nu mai merg la vot și care vor să plece și să rupă pisica în alte localități, doar că limitrofe altor țări.

Știu că am discuția asta, an de an și de ciclu electoral, dar o să îmi fac, din nou, datoria, față de voi și o să vă explic.
Neprezentarea la vot sau anularea votului nu pedepsește pe nimeni, așa cum vă imaginați voi. Legea electorală română este făcută de aceiași oameni care vă manipulează de 35 de ani. Prin urmare, voturile neexprimate sau anulate se duc, procentual, în funcție de rezultatele voturilor valide, către partide.

Prin urmare, dacă tu, ca tânăr frumos și liber, ai vrut să îi arzi pe toți și nu te-ai prezentat la vot, acțiunea ta a reușit doar să mărească, cel mai probabil, procentajul PSD, partidul cu cele mai multe voturi. Nu ai făcut nimic, doar ai pus la putere, prin neprezentare, partidul pe care te scremi că îi urăști.

Departe de mine ca aceste rânduri să fie o pledoarie pro-vot. După ultima muie luată de la Johannis, nu intenționez ca, în această viață, să mai votez vreodată. Mulțumesc frumos, dar mi-a fost suficient. Ce vreau să zic e că, dacă picați la manipulări precum prostia aia de mai sus, dar nu aveți planuri reale de emigrare, sunteți doar niște proști care nu au nici cea mai vagă idee despre cum funcționează lumea din jurul lor.

În rest, vă zic, dacă țineți la voi și la familiile voastre, plecați. Dacă simțiți că vreți altă viață, că vreți să nu mai trăiți în ciorba aia mizerabilă, în care vă conduc curve televizomane și gușteri care țineau țuhalul lui Omar Hayssam, plecați. Dar dacă vă place, de fapt, viața în românia, dacă aveți familie extinsă, dacă aveți părinți de care vă pasă, motivația cu Vai, plec, pentru că Dragnea/Firea/insert orice altă curvă nu se va susține, în timp și veți fi nefericiți oriunde plecați.

Așa că hotărâți-vă. Ori plecați, ori rămâneți și luptați cu ei. Dar căcatul ăsta cu Nu votez ca să îi pedepsesc e o idioțenie inexistentă, nu pedepsiți pe nimeni, sunteți doar proști.

În rest, muiștii de la USR sunt foarte ocupați să împartă o putere pe care nu o au și nu or să o aibă niciodată, dau afară europarlamentari ca să îl poată face, din nou, europarlamentar pe gunoiul ăla de Barna și tot așa. Că așa se face, așa preiei nemulțumirea populară.

Ftvngr.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.