Acum, că s-a terminat circul cu referendumul, poate e cazul să vorbesc puțin, la rece, despre opiniile mele privind homosexualitatea.
Nu ascund că, în urmă cu mulți ani, eram, ca orice român, reticent la orice înseamnă gay, fiind chiar destul de vocal în domeniu. Din fericire, în cazul meu, maturitatea a venit și cu mai multă înțelepciune, deschidere și înțelegere, așa că vederile mi s-au schimbat, cu timpul și cu vârsta.

Unde sunt acum cu această non problemă?
Nu sunt vreun fan gay. Nu o să bat niciodată din palme de fericire, aflând că am un prieten homosexual. Pentru că o să îmi fie complet indiferent cum și cu cine își găsește fericirea. O să mă bucur doar dacă își dă seama, cu adevărat, ce dorește. Traiul în negare este îngrozitor și cel mai bine este să te analizezi și să îți dai seama cu cine vrei să fii. Locul în care ai orgasmul e irelevant, cât timp îl ai.

De aceea îmi rezerv dreptul de a mă purta cu persoanele gay fix la fel cum mă port cu cei straight. Voi face mișto la greu de preferințele sexuale, de dimensiunea orificiilor sau ale organelor, de gust și miros, fix la fel cum fac cu ceilalți oameni. Dacă vreun gay se va simți nasol, greu, dar asta înseamnă acea libertate și egalitate pe care ne-o dorim toți. Sau, în fine, 80% din români, din ce s-a văzut la referendum.

Da, în codul civil scrie despre căsătoria dintre bărbat și femeie. Nici nu cred că românia ar fi pregătită pentru o altfel de căsătorie, pentru că lipsa educației și analfabetismul predomină, oamenii încă fluieră după fetele care se țin, timid, de mână, pe stradă. Dar societățile evoluează. Dacă nu ne scoate Dragnea din UE, la un moment dat, va deveni o obligație a tuturor statelor membre în a nu își discrimina cetățenii pe baza aberațiilor religioase. Și atunci, românii ar fi spus Dar nu se poate, legea noastră de căpătâi spune că Hristos conduce aceste meleaguri, nu vă puteți amesteca. Desigur, și constituția poate fi schimbată, dar mai simplu va fi schimbată o lege.

Nu am făcut toată lupta asta împotriva referendumului pentru că aș fi vreun mare luptător pentru cauza LGBT. Nu, am făcut-o pentru că în 2018 nu poți să supui la referendum drepturile cetățenești. Nu ai dreptul, nu ai voie să decizi drepturi de bază ale oamenilor în funcție de aberațiile biblice ale unor tâmpiți sau aberațiile mentale ale altora.

Cum ar fi dacă la următoarea strângere de semnături a CpF, care e evident că are planuri mari, finanțate de Putin și organizațiile religioase din US, se va cere scoaterea avortului în afara legii? Sau interzicerea votului pentru femei? Cum ar fi ca religia ortodoxă să devină obligatorie pentru toți și patriarhul Daniel să devină șeful statului? E de râs? Păi în Iran e fix așa, iar ăsta ar fi visul umed al oricărui popă.

În continuare vi se pare absurd? Pentru că nu e absurd deloc, în Polonia lucrurile astea deja s-au întâmplat, în Polonia tocmai este caz la CEDO, femei participante la o demonstrație pentru drepturile lor au fost bătute de bărbați de bine, iar procuratura a spus că le-au lovit la picioare, nu au vrut decât să le îndrepte pe calea cea bună, nu se justifică urmărirea penală.

Guvernarea prin ură este cea mai simplă. Și guvernanții o preferă, s-a văzut în campania pentru mizeria urii. Și mi-ar fi profund indiferent dacă ar fi vorba de politică și Bani. Faceți referendum să ia Dragnea Teleormanul pentru el și urmașii lui. Sunt convins că, cu suficienți bani și discurs public, e posibil și făcubil, faceți borș și dați-i tot. Dar în clipa în care încep să scoată în afara legii grupuri sociale care nu fac nimic ilegal și care, ca toți ceilalți, plătesc taxe și muncesc, atunci oamenii trebuie să ia atitudine. Pentru că întotdeauna, la un moment dat, vine și rândul grupului tău social și te vei trezi și tu Dar stai, de ce interzic corporatiștii, noi nu avem nicio vină, noi doar mergem în pipera și bem cafea. ÎNTERZICEM CAFEAUA, ESTE HARAM!

Revenind la ale mele. Nu sunt speriat de adopțiile gay, este o non problemă la fel de imbecilă ca inițiatorii ei. În acest moment, orice persoană homosexuală poate adopta copii, liniștită și fără stres. Singura problemă e că nu poate spune că pe tati îl cheamă Maria. Sau pe mami Costel. În rest, statul nu verifică orientarea sexuală a celor ce adoptă copii. În plus, în lume, fix în acest moment, se adoptă copii de către familii gay și, SURPRIZĂ, orientarea sexuală nu poate fi impusă. Copiii din familii adoptive gay nu ies gay mai mult decât cei din familiile heterosexuale. Știți, alea care au produs acei copii gay.

Ce mă deranjează în legătură cu diversitatea asta sexuală?
Una este mizeria aia cu gender determination. Atunci când eu nu mă identific nici ca bărbat, nici ca femeie, ci ca salcie sapiosexuală cu tendințe tranny. Și nici măcar cu aia nu am nimic, am o problemă atunci când această lipsă de identitate este impusă celorlalți și trebuie ca toți din jur să realizeze că este salcie sapiosexuală, altfel îl jignești.
Nu îmi plac exagerările acelea la care s-a ajuns prin unele țări, în care nu mai poți spune mama și tată, ci caregiver sau știu eu ce denumiri, pentru a nu îi jigni pe gender rahat cum se numesc respectivii.

Cealaltă ar fi ocrotirea persoanelor gay la muncă nu prin cod de conduită civică, ci prin avansări și angajări bazate pe gender. Ești gay? VINO LA NOI SĂ TE PUPĂM ÎN DOS! Se ceartă doi colegi? Cu siguranță cel straight este un insensibil care nu respectă drepturile persoanlor gay. Pe cine avansăm? Pe Vasile, că e gay, nu contează că e prost și fără valorea. Pe cine dăm afară dintre Costel și Dorel? Pe Dorel, că nu e gay. Avem locuri de angajare rezervate exclusiv pentru gay. Și tot așa, intruziuni stupide în viața oamenilor care nu au altă vină decât că fac sex the old way.

Practic, ce mă deranjează este faptul că oamenii simpli, care și-o trag normal, își cresc copiii normal, nu mai sunt lăsați să o facă așa cum vor ei, ci trebuie ca ei să își modifice complet modul de viață pentru ca o minoritate vocală să nu se simtă cumva exclusă din viața socială. Iar asta nu mi se pare ok și voi lupta împotriva ei, la fel cum am făcut-o pentru libertatea sexuală a oamenilor. Nu e normal să trăiesc într-o lume în care dacă ești negru-musulman-homosexual devii, brusc intangibil, cu lvl 99 și carieră în viață asigurată pe bază de, la propriu, dat din fund.

În rest, la fel ca și în religie, la fel ca și în politică și orice altă discuție rasială, nu îmi pasă de tine, nu mă interesează în ce crezi, cu cine ți-o tragi, cu cine votezi, dacă ești țigan sau nu, cât timp nu mă afectezi pe mine și libertatea mea, în mod direct. Atunci când copilul meu nu poate să îmi spună tată pentru că vrei tu să ți se spună dătător de grijă și ceri ca TOȚI să facă asta, ca să nu te simți tu prost, avem o problemă. La fel ca atunci când nu îmi lași copilul să se bucure de Moș Crăciun, pentru că tu ești evreu și ești cu Hannukah sau ești hipster și prost. Da, copiii mei se bucură de Crăciun, care e fix după colț. Pentru că e un motiv de bucurie pentru toți, nu doar implicația religioasă care e mult mai veche decât creștinismul, nașterea lui Isus și restul simbolurilor existând cu mii de ani înainte de a le copia creștinii în cărțulia lor.

Și da, sunt botezat ortodox. Sunt ateu, nu cred în poveștile cu vrăjitori atotputernici care au inseminat prin viol o femeie ca să se nască pe sine înșiși pentru a-i mântui de păcatul fundamental pe cei pe care i-a împins la păcat în primul rând. Și nu, nu îmi place că am fost botezat dar, din respect pentru bunicii mei, care au făcut asta din cel mai pur act al iubirii, pentru că așa credeau ei că mă protejează, nu aș renunța la religia mea niciodată, pentru niciun preț. Iar copiii mei sunt botezați pentru că mama lor, din același pur act al iubirii și din cea mai mare dragoste, a considerat că îi protejează și prin botezul religiei sale. Și am fost în biserică nașul nepotului meu, pentru că mama sa a considerat, din iubire, că acesta e cel mai bun mod de viață pentru copilul ei. Iar eu nu am avut nimic de pierdut, ci doar de oferit iubire, în felul meu personal.

Asta așa, ca să lămurim problema cu Moș Crăciun. Sper că, pe lânga asta, v-ați lămurit și cu homosexualitatea. Și ați înțeles că este vorba de libertatea oamenilor de a iubi, singurul motiv al existenței umane.

Și pentru libertate voi lupta întotdeauna.