În această dimineață, cu surle și trâmbițe, sau na, microfoane și blitzuri, Vodafone a lansat iPhoneX în România. Lansarea a fost de un succes foarte mare, beneficiind de prezența mea și a lui Cabral :mrgreen:

Serios vorbind acum, Vodafone a avut astăzi o lansare atipică, nu a mai făcut-o seara, ca în anii trecuți, ci la prima oră a dimineții. Începe să îmi placă tipul acesta de lansare, în care suntem invitați un grup relativ select de oameni și beneficiem primii de hands on pe produs.

Prima impresie? Un telefon robust, cu linii îndrăznețe și fine. Dacă la iPhonurile normale, detailingul e superb, la iPhone X nivelul de detalii este incredibil, totul arată ca o bijuterie. Bine, mi-ar fi greu să îl port fără husă, având în vedere câtă sticlă are. But hey, who knows?

Cumva, această lansare s-a legat frumos de lansarea lui Supernet 4.5G, reteaua care ofera utilizatorilor o noua generatie de viteze de download, optimizare superioara pentru streaming video, securitate imbunatatita integrata in retea si latime de banda mai mare.

Detalii despre telefon se găsesc în link.
iPhone X poate fi cumpărat de la VOdafone la prețul de 649 de euro împreună cu abonamentul Red 45 iPhone pe 2 ani.