asociatii-lase

Claudia explică cel mai bine.
Nimeni nu ia nicio atitudine la aberațiile defecate de madama. Nicio asociație care luptă împotriva diverselor chestii, de la cancer la bătaie, niciun minister, NIMENI.

Bine că asociațiile astea trimit mailuri tuturor, încercând să te facă să te simți vinovat, să le susții cauza pentru diverse boli, saloane la marie curie și altele. Despre minister, nu mai vorbesc. Dar când e să ia atitudine, nimeni nu o face, doar nu vrem să supărăm vedetele, doamne ferește, cum o să scriu eu de soția prietenului nostru Andi. Dacă zice ceva de rău după aia.

De acum înainte, când mai primesc vreun mail de ăla lacrimogen de la Little People, Salvați Copiii sau alte mizerii de pișcotat bani, o să le cer, cu subiect și predicat, să îmi arate comunicatul de presă în care au condamnat porcăriile debitate de Olivia Steer.

Dacă nu, știți ce zicea Anton…

PS: A nu se înțelege că blamez doar Little People. Lor le-am ținut bannerul, pentru ei am scris articole, deci consider normal să îi dau primii drept exemplu negativ. Restul sunt la fel de lași și copărtași la mizerie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.