An de an, în februarie, brusc, și articole cu senzorii Airly din București, care gem de atâta poluare câtă este ea. Dacă te uiți pe reddit, zilnic apar useri noi, fără istoric, care se simt brusc foarte îngrijorați de cotele uriașe de poluare pe care le are capitala, POLUARE MASIVĂ (ca idee, nimic mai fals, sigur, există poluare, dar dacă te uiți la poluarea din Italia, de exemplu, realizezi că, la noi, respiri ozon în cantități incomensurabile.

 

După ce se împrăștie panica suficient, apare și Philips cu reclama la minunatele aparate de igienizat aerul, alea la care le făcea reclamă un blogger în pandemie, că te apără de covid. Din păcate, am uitat cine și mi-e lene să caut.

Anyway, doar îmi fac datoria anuală de a vă anunța că sunt companii care fac bani serioși din speriatul oamenilor și poate, măcar de-al dreaq, nu le faceți jocul.

Foto via andrei

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.