AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante şi servicii alimentare, va redeschide pe 26 septembrie primul restaurant Burger King în România, din cadrul grupului polonez, în centrul comercial Mega Mall din Capitală, iar alte două restaurante vor fi deschise în Bucureşti până la sfârşitul anului

Nu vreau să fiu rău, mai ales că sunt fan Burger King și consider că au cel mai bun burger de pe piață, peste tot ce au ăștia numiți Burgărie, Ciorbălărie, Tocănițărie și alte de gen, singurul burger cinstit, cu gust de fum și tot ce trebuie, dar le-a mai zis cineva celor de la AmRest că e a 3 a, dacă nu a 4 a tentativă de Burger King în românia?

Sper sincer ca asta să fie ultima și cea în care rămân, că e greu să intri în Otopeni doar ca să mănânci un burger adevărat. Vă spun, în Germania, un Burger King la momentul potrivit e diferența dintre viață și moarte. Pentru un român.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.