Viața m-a învățat că frumusețea unei femei este complet relativă și că este direct proporțională cu timpul trecut de la ultimul contact sexual reușit (nu râdeți, odată cu vârsta, contactele sexuale încep să fie clasificabile, o să vedeți). Desigur, fiind un tip educat și având IQ-ul peste media românească de 100, între timp mi-am dezvoltat și alte sisteme de apreciere a unei femei, cum ar fi inteligența, umorul, spiritualitatea, picioarele lungi și fundul mișto, poate și niște sâni drăgălași, mărimea C.

Ideea e că nu pot concepe cum pot oamenii să facă 2 chestii.
1. Să violeze. Practic, care e satisfacția ta, dacă intri cu forța în cineva? Unde este șmecheria în asta? Pentru că, la mine și, bănuiesc, la orice bărbat normal, e important să o fac să mă accepte și ea să tânjească după asta (sau el, pentru Maithun), contează faptul că o aburești, că îi schimbi percepția asupra ta și asupra universului, că nu renunți (de exemplu, știu un prieten căruia nevastă-sa, la prima întâlnire i-a zis că nu vrea să se mai vadă cu el, pentru că e urât și gras. Acum sunt happily married și ea e gravidă)

2. Cum dracu să violezi persoane cu handicap? I mean, really…înțeleg lipsa educației, lipsa unor filtre sociale normale datorate alcoolului și degradării, dar femei cu handicap, care nu au nici un fel de capacitate de percepție a actului în sine?

Desigur, partea importantă este cea în care tatăl își violează fiicele împreună cu ginerele și, niște oameni din afară, s-ar întreba ce se întâmplă în Vaslui, au emigrat alabamezii din pricina interdicției complete a avorturilor? În plus, vecinii știau că sunt oameni de treabă, muncitori, ajutau bătrânici să treacă strada, câteodată fără să le ceară plata în natură etc.

Dar noi, știind cât de special este județul Vaslui, nu ne mirăm, ci doar ne închinăm cu limba în gură. Nu cu ea afară, că le oferim idei…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.