Mă gândeam, înainte să încep să scriu, că e incredibil ce efect are asupra psihicului și comportamentului uman o situație de criză, o situație în care vezi, efectiv, cât ești de muritor și cât de mult timp ai pierdut în viață cu nimicuri stupide, în loc să stai și să te ocupi de familia ta și de fericirea lor.

Anul acesta presimt că voi merge aproape în fiecare săptămână la grătar și pescuit. Uite-așa, pentru că micilor Ametcea le place, pentru că e aer curat, pentru că e liniște și relaxare și ptr că pot (btw, o baltă bună, cu chestii de astea care îți fac viața frumoasă, gen umbră peste tot, pontoane, spațiu de acces direct cu mașina, permisiune de grătar.

Și, pentru că vorbim de grătar, pe care din grătarele din poză le recomandați? Nu de alta, dar Honda mea are, drept capac de locaș de ăla de roată din portbagaj, o masă de picnic, așa a venit de la dealer, prin urmare ar fi și păcat să pierd o asemenea oportunitate.

Ca idee, sunt foarte tentat de grătarul acesta mic, de fontă, pare fix ce mă interesează pe mine. Nici prea mare, nici prea mic, exact pentru nevoile mele de călătorie. Niște ustensile pentru grătar, care nu trebuie să lipsească din arsenalul niciunui chef du grataire și nu uitați, pentru numele FSM, în această măreață săptămână, de cana Landmann, acel miracol al grătarului, care aprinde cărbunii singură, făcând aprinderea grătarului un mizilic.

Partea bună e că toate astea le puteți găsi, fain frumos, pe situl Carrefour, care are campanie de reducere în această perioadă la gama de grătar și camping. Situl merge brici, sistemul de comandă este foarte simplu și intuitiv, se cam înfinge bine de tot în piață.

Și încă nu m-am uitat de niște fotolii de pescuit. Ultimele luate s-au rupt de fericire, când le-am atins…

Dacă încă nu ați simțit încă nevoia de outdoor, uite-o poză cu un atlet.