• Se vinde un Htc One (M7) nou decodat din fabrica. Culoare neagra, 32 GB, pachet complet, cu toate accesoriile. Preț 300 de euro negociabil.
  • Screen Shot 2014-06-06 at 13.17.24

  • Sunt un cititor mai vechi al blogului tau si ti scriu in legatura cu o rugaminte care are legatura cu articolul de ieri referitor la fumat, la care de altfel am si comentat laudandu-ma cu renuntarea la tigari.
    De ce iti scriu: am o mini colectie de brichete, adunate cu truda in perioada in care fumam si care acum imi e total nefolositoare. Stiu ca am renuntat definitiv la fumat si ca nu vreau sa mai am legatura cu acest obicei. Pentru ca nu mai am nevoie de brichete mi-a venit ideea, citind articolul tau, ca as putea sa le folosesc in proiectul meu de strangere de fonduri pentru Hospice. Mai multe detalii despre cum vreau sa ma implic gasesti aici  www.transmaraton.org/participanti/roxana-siboiu/competitors/view?hash=e84b75080b870f9a2e32deb94e429af01e7409aa , iar despre Hospice si ce fac ei poti afla mai multe de pe site-ul lor: 
    Rugamintea mea este sa ma ajuti cu un anunt pentru vanzarea brichetelor (in sistem licitatie pentru cateva ore/ pana la finalul zilei sau dupa principiul ”primul venit, primul servit”). Brichetele sunt in perfecta stare de functionare si le pot preda, daca este cazul, cuiva care sa garanteze pentru corectitudinea tranzactie. Oricum, nu vreau ca banii sa ajunga la mine ci sa fie donati pe pagina transmaraton direct in contul Hospice. Ce ma intereseaza este sa am 9 donatii de la 9 persoane diferite, fara un target anume privind suma.

    Brichetele sunt originale, in stare de functionare si pot face si o scurta descriere a fiecareia, in cazul in care esti de acord cu publicarea anuntului. Oricum prima de sus este Zippo, pe randul doi toate sunt Ronson, pe randul 3 am niste modele vintage (primele doua sunt o marca austriaca, a treia una indiana) iar pe ultimul rand doua sunt Rowenta (prima are carcasa de argint).
  • photo

    Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.