Zice bine Subiectiv.

Recunosc cu seninătate: am băut cît de mult am putut şi nici nu m-am spălat vreo două zile, alfel decît pe faţă şi pe mîini, că n-aveam unde (să faceţi voi duş cu apă rece cînd afară-s zece grade şi stai la cort!) Am plecat cu vreo sută de lei în buzunar şi i-am băut pe toţi. Scriu asta pentru c-am remarcat, în ultimele vreo două zile, că s-a viralizat articolul lui Septimiu Sărăţeanu, din Gîndul. Frazele lui spun nişte lucruri pe care le gîndesc foarte mulţi, oameni care încă nu conştientizează că, de fapt, nu “Vama s-a stricat,” ci ei nu mai sînt la fel.

Desigur, pentru cei ce prestează vama. Eu nu fac parte din ei, niciodată nu m-a pasionat ideea de a bea până mă cac pe mine, ștergându-mă la cur cu apă din mare, aceeași apă cu care mă spăl pe ochi sau în care fac sex.

Normal, gusturi și gusturi. Dar să afirmi că atunci când umblai tu în penisul gol și făceai sex pe plajă era mai bine decât acum, când se umblă în penisul gol și se face sex pe plajă, e ironic. Tot niște hahalere erați și atunci, și acum.

Punct.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.