Eu sunt antiamerican, dupa cum bine stiti. Le-as da un mare foc, si lor si valorilor promovate de ei.
Totusi, exista o sarbatoare tipic americana, pe care o apreciez la maxim. Si asta este Valentine’s day.
De ce scriu asta?
Pentru ca citesc bloguri, si vad tipi sau doamnedomnisoarebabe, care in restul anului ma injura delicat ca am ceva cu americanii, dar cand e vorba de Valentine`s day, o dau in patriotisme si nu inteleg de ce romanii apreciaza sarbatoarea asta.
Adica “vai dragobete e sarbatoare romaneasca, valentine e catolica, nu are treaba cu noi, etc”
In primul rand, in romania nu sunt numai ortodocsi, de aia de sarbatoresc numai sfinti numiti pahomie, trifon, antiohie, partenie, meletie, tarasie, pafnutie sau eustatie. Sunt si catolici care il au si pe sfantul Valentin.
In al doilea rand, voi patriotior, ia spuneti, cati dintre voi ati sarbatorit dragobetele inainte de a afla de Valentines Day?
Sau nu, nici macar asa. Cati dintre voi ati stiut de dragobetele astea?
Si in al treilea rand, eu sunt singurul care realizeaza ca suna carahios ca dracu? Ce pana mea e aia DRAGOBETE? De ce nu ciurciubuze, sau ciosmoleci? De ce dragobete? Si astea sunt ramasite ramase de la curvele dacice, ca miere, viezure, bursuc, tarfa?
Chiar e o sarbatoare frumoasa. Se cumpara cadouri, oamenii se simt indragostiti, chiar daca nu sunt, apar si sentimentele frumoase, nu doar dorinta de a da o muie.
De ce trebuie sa dispara toate astea, ca sa faca loc la minunatele dragobete?
Cum sa ii urez eu nevestii “Sa ai o dragobeata fericita, iubirea mea”!
PE BUNE?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.