UNITED ROMANIAN BREWERIES BEREPROD (URBB) a stabilt un nou record al activitatii de productie la nivel national in 2017, depasind pragul de 2 milioane hectolitri produsi in perioada ianuarie – noiembrie, reprezentand o crestere de 10% comparativ cu nivelul de anul trecut. In acelasi timp, cifra de afaceri consolidata a grupului URBB s-a ridicat la 650 milioane RON (brut), cu 12% mai mult fata de rezultatul inregistrat in perioada similara din 2016.

“Performanta noastra pe parcursul acestui an ne va servi drept un punct de referinta pentru viitor, in contextul in care, in 2017, am realizat investitii considerabile care s-au tradus intr-un raspuns excelent la nivelul pietei, reflectat pozitiv si in performanta financiara a companiei. Aceasta crestere puternica, de peste trei ori mai mare decat ritmul pietei, a fost stimulata de mai multi factori, dintre care cei mai importanti fiind imbunatatirea prezentei produselor noastre, de exporturi si, mai ales, de investitiile realizate in acest an. Aceste investitii au avut la baza convingerea si increderea noastra in calitatea produselor pe care le oferim consumatorilor din Romania, in profesionalismul echipei URBB din toata tara, dar si in potentialul excelent de crestere in ceea ce priveste cota noastra de piata in Romania”, a declarat Shachar Shaine, Presedinte URBB.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.