Acest articol se adresează celor ce comentează și citesc comentariile, celor ce ne cunosc, celor ce se distrează zilnic cu conflictele și discuțiile noastre.

Baxt, prietenul nostru de pe blog, trece prin momente destul de grele. A fost operat de cancer de 2 ori, nu e totul chiar bine, doctorii îl usucă de bani, pentru că, nu-i așa, plătește asigurări, e cetățean european și are drepturi, adică viața sa nu e chiar roz.
Aș vrea să îl ajutăm puțin, în limita puterilor noastre.

AȘa că am zis să facem în așa fel încât să primiți și ceva destul de semnificativ, în schimbul ajutorului vostru.

Banner.
Dau banner 125×125 în sidebar, pe timp de o lună indiferent de business, oricui ne ajută cu minim 100E. Pentru 1000 E, îl țin un an, fără probleme sau discuții, chiar dacă dorește să îl schimbe pe alt business, link etc. Un banner lunar de genul acesta eu îl ofer cu 300Euro, deci e un discount semnificativ.
Pentru sume mai mari, putem discuta și despre alte bannere, sidebar sau inside post.

Comentatori Business.

Pentru jumătate din costul lunar al abonamentului de Comentator Business, adică 25Euro, aveți statutul de comentator business timp de o lună, fără nici un fel de limită de linkuri sau comentarii.

Link.
Voi face un blogroll special, timp de o lună, pentru toti cei ce ne ajută cu minim 10 euro. Blogrollul va fi poziționat în locul unde acum sunt Comentariile Recente, deci va avea ceva vizibilitate.

COntul de paypal pentru acțiune este paytopal@yahoo.com, vă rog să menționați cand platiti Pentru Baxt.
O sa vin si cu un cont bancar in curand.
Temporar, o sa il folosim pe asta
Stoica Florin
RO84INGB0000999902413535

Later edit: Daca ati platit pentru ceva, dar nu imi dati mail sa imi spuneti ce doriti, sa stiti ca nu am abilitati magice si nu stiu sa ghicesc in cafea…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.