guns dont kill people

Îmi povestea azi cineva o chestie stupidă, întâmplată în grupul său de prieteni.
Un tip vine luni la muncă, negru de supărare, trosnind și pufnind și se apucă să le povestească, plin de mândrie, că a auzit-o pe fi-sa de 12 ani cum o întreabă pe maică-sa dacă e posibil să rămână însărcinată din cauză că s-a masturbat, pentru că e posibil să îi fi alunecat degetele și puțin înăuntru.

Cică românul nostru neaoș a luat-o la omor, pentru că, în concepția sa nu e normal să faci așa ceva de la 12 ani și a dus-o în aceeași zi la ginecolog, să o verifice dacă e virgină. Și era virgină, curva dracului, am încheiat citatul. A rămas că duminică o duce să îi citească preotul, că sigur a intrat diavolul în ea.

Pe bune, permisul acela de procreere pare o idee din ce în ce mai bună. Copilul acela nu va mai avea niciodată încredere în el, nu va mai vorbi niciodată cu părinții ei despre problemele ei, mai mici sau mai mari. Serios, ce s-a întâmplat în Norvegia pare ceva rău?

Plus de asta, ador tații idioți, care luptă toată viața ca să își predea fiica neatinsă în brațele tipului care o va lua de nevastă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.