Dacă vă uitați la poza asta, realizați că trăim, cumva, într-o minciună stupidă și manipulatoare. Practic, de ce bem noi suc cu paie de carton care se topesc în cola? Pentru că China, US și India formează mai mult de 50% din masa poluatoare de pe blog. Surpriză, sunt și statele care nu au nicio treabă cu așa zisa luptă stupidă împotriva poluării, pe care o duce Europa, ah, vai, am găsit o țestoasă cu un pai de plastic înfipt în nas. For fuck sake, noi nici măcar nu avem țestoase, nu e vina noastră și nu rezolvăm nimic dacă noi interzicem paiele de plastic. Dar vai, am prins delfini în plasele de ton. LA FEL!

Să ne înțelegem. Nu sunt negaționist, nu zic că nu există poluare, încălzire globală and shit. Zic doar că noi nu suntem de vină, NOI nu poluăm, NOI nu încălzim global, doar că NOI suntem singurii care luptăm cu spor împotriva ei.

Este exact ca și cum vecina mea de vizavi este curvă, iar eu, drept rezolvare, mă dedic abstinenței 100%, ca să iși scadă numărul de capete inserate și să își crească șansele de a accede în raiul musulman, ca să poată fi dezvirginată de un muslim care s-a aruncat în aer împreună cu niște copii, întru slava lui Allah.

Adică nu, nu rezolv nimic, doar sunt prost.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.