Mă uitam la postul de mai jos, la binele public pe care l-au făcut Tudorel Toader și Raluca Prună, lăsând liberi infractori care mai aveau de stat și care nu ar fi eliberați toți, grămadă, niciodată.

Mă scuzați că vă spun, dar românii chiar sunt bătuți în cap. Unde ne ascundem banii și lucrurile de valoare? ÎN ȘIFONIER, SUB RUFE! Se știe că nimănui nu îi trece prin cap să caute pe acolo și e clar că hoții nu or să aibă răbdare să ia tricou cu tricou, izmană cu izmană, ca să găsească banii și bijuteriile.

Băi oameni buni, dacă vă ține valorile acasă, așa cum și trebuie, de altfel, ca să nu vi-i fure, legal, PSD-ul, nu le mai puneți în locuri vizibile tuturor. Nu se pun în șifonier, în bibliotecă, între paginile cărților, în rezervorul de la wc, în castronelele voastre din bucătărie. Sunt primele locuri în care se caută rapid și totul, totul e aruncat pe jos și analizat, nu stă nimeni să ia tricou cu tricou sau borcan cu borcan.

Dacă vreți să ascundeți bani, ascundeți-i în locuri unde se ajunge greu, în picioare metalice de pat care se înșurubează sau sunt prinse cu chestii greu de desfăcut, în spatele grilelor de aer condiționat, liăite cu scoci de fundul mașinii de spălat, care e greu de ridicat etc.

Puneți-vă mintea la contribuție și fiți primii care se apără, pentru că nimeni, niciodată, nu vă va apăra, nu mai sunteți în statul comunist care a avut grijă mare de voi toată viața.

Și dacă vă întrebați ce se mai întâmplă cu laptopurile mele furate acum aproape 2 ani, sunt bine. Nu m-a mai căutat nimeni de la poliția Pantelimon, niciodată.
Hoții sunt bine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.