E posibil să fie din cauză că îmbătrânesc, deși eu cred că e din cauză că IQul universal e în scădere și ne îndreptăm cu pași repezi spre Idiocracy, dar nu mai pot urmări sub nicio formă pe cei care se autointitulează creatori de conținut pe rețele sociale fie ele instagram, youtube sau facebook. Efectiv nu mai pot.

Cred că vine un moment în care se întânesc 2 lucruri. Mintea lor atinge un anumit nivel de confort cu ideea Sunt vedetă, ce plm, combina cu Mi s-au terminat ideile.
Urmăream pe tik tok o tipă, KallMeKriss. Era super haioasă, avea un conținut umoristic beton, erau unele clipuri la care rândeam cu hohote. Conținut spălat, frumos, o plăcere să o urmărești. La un moment dat, s-a rupt ceva în ea, din punct de vedere uman. De la deschisul cadourilor de la fani cu ochi dezamăgiți până la făcut thirstraps a fost doar un pas și acolo m-a pierdut.

Un altul, ironsanctuary, făcea niște super clipuri mișto și haioase, plus povestiri din viața sa, ce a făcut, cum și de unde a plecat, lucruri bune, oarecum educative. După care a descperit vedetismul, merch-ul, conținutul idiotic făcut împreună cu nevastă-sa, ca să aibă cu ce umple clipurile. M-a pierdut în momentul în care a început să își târfească copilul încă nenăscut, zeci de clipuri cu burta nevestei, cu curul, cu spatele, emoții cu mâini pe burtică, cumpărați x, am luat pentru copil și e excelent și tot felul de porcării. Closed.

Români oricum nu urmărea, aici împărțeala este între prostituție și prostituție wannabe, încă nu a apărut un onlyfans românesc, să vedeți atunci ce promisiuni de missde o să apară

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.