Acum, că v-ați mai calmai puțin, poate vreți să vi se și explice de ce ați fost proști la faza asta cu copilul.
Rezumând. Un copil a fost adoptat de niște români din US. Acei români sunt, DE FAPT ȘI DE DREPT, părinții LEGALI ai copilului. Există o hotărâre judecătorească, definitivă și executorie, care spune foarte clar că acel copil a intrat în familia lor. Asistenta maternală la care a fost copilul până acum are strălucita idee de a-l sechestra, asta după ce a refuzat, de 2 ori să îl adopte, motivele fiind irelevante, crezând că lucrurile merg oricum, că de aia e românia, are și copilul, are și salariul, all good. Femeia refuză eliberarea copilului către părinții de drept, pentru că nu vrea ea. Ba, mai mult, îi explică copilului că este adoptată pentru a-i fi recoltate organele, lucru care duce copilul, desigur, în pragul isteriei. Puteți citi, mai pe larg, datele oficiale de aici.

Știți unde ați pierdut firul și ați picat în plasa lacrimogenă a ăluia care a filmat totul încercând să scurgă toate lacrimile din lume, plus like și share? Acolo unde autoritățile române, de căcat, ca de obicei, au intrat cu mascați și procurori și, în loc să o aresteze pe răpitoarea copilului, au luat decizia de a târî pe jos fetița, conform profesionalismului debordant de care dau dovadă întotdeauna. Și așa, în loc să vă sară ochii din cap legat strict de comportamentul autorităților față de un copil cu un evident sindrom Stockholm, ați decis să luați în brațe povestea lacrimogenă a femeii care a sechestrat un copil. În pofida legii, în pofida părinților care au adoptat-o, pur și simplu pentru că așa a dorit ea. Și, în continuare sunteți proști și bateți câmpii pe tema respectivă.

Cine are de pierdut? Desigur, adopțiile internaționale. Într-o țară unde legea adopțiilor este de un cretinism feroce, unde, pentru a fi adoptat, autoritățile trebuie să îi caute copilului ABSOLUT TOATE RUDELE, prin urmare, fetița de mai sus a trecut prin 120 de tentative de adopție, într-o țară unde nimeni nu ar adopta un copil de țigan, singura lor șansă la o viață mai bună fiind adopțiile externe, acolo unde culoarea maro a pielii nu e motiv de respingere, într-o țară unde se fac petiții și manifestații pentru Întoarcerea acasă a Sorinei, 100% din ei nedorind să adopte un copil vreodată, cu atât mai puțin un țigan (folosirea cuvântului țigan nu e peiorativă, ci dorește să exemplifice exact care este starea de lucruri reală din mizeria asta de țară), tocmai ne întoarcem înapoi 20 de ani, pentru că niște rupți în cur, analfabeți cu ambulanța neagră, au decis că știu ei mai bine ce și cum.

E singurul lucru pe care îl scriu despre subiect, dacă ești atât de feroce de imbecil încât să vorbești despre furt de organe, cum Roche se ocupă de furtul de organe și alte rahaturi, ca retardatul din poză, nu te agita prea tare, o să pierzi doar timp prețios, o să dau delete așa cum șterg comentariile haterilor, juisând o lacrimă mică la gândul că am mai pus o botniță unui analfabet.

SINGURUL lucru despre care ar trebui să vorbiți ar trebui să fie concedierea procurorului mizerabil care târâia un copil pe jos în virtutea legii și despre arestarea femeii care a sechestrat un copil, în pofida legii și care i-a provocat distrugerea psihicului prin minciunile introduse în cap. Orice altă ingerință în viața privată a unor oameni, Vaka Dăncilă amestecându-se în juridic, tăriceanu, voi, nimeni nu are dreptul și voia de a se amesteca acolo. Nu e copilul vostru, nu va fi al vostru, sunt sigur că99% dintre voi nu ar adopta un țigan, dacă nu din dorință proprie măcar de gura familiei și a lumii Cum, maică, țigancă ți-a trebuit, dar un copil normal nu găseai?