Cea mai mare prostie pe care o puteam face când am luat altă consolă de jocuri, a fost să iau Xbox One. Pentru că eu am luat consola strict pentru senzorul Kinect, ca să se joace copiii diverse activități lucrative și să danseze Luna Zumba.

Problema e că microsoft a distrus maxim orice înseamnă joc pe kinect, în varianta xbox one. Jocurile sportive, față de xbox 360, sunt varză, greoaie, nefuncționale, kinectul se mișcă teribil de greu, există un lag uriaș între acțiunile tale și răspunsul aparatului, totul e înfiorător de prost, de parcă ar fi de fapt prima variantă de kinect, un fel de beta stupid.

Și, colac peste pupăză, jocurile vechi pe kinect nu funcționează pe noua consolă. Pentru că de ce nu, dacă se poate. Deși aveți niște jocuri perfect funcționale și MULT mai bune decât cele actuale, aruncați-le, că de aia v-ați luat consolă nouă. Ca să înțelegeți cât de mult au imbecilizat jocul, la bowling te obligă să ai 4 jucători, dacă tu pui 3, prin urmare, în loc să te joci, te uiți cum aruncă bila un maimuțoi roboțel. Pentru că așa s-a gândit el Satya Nadella că ar fi frumos.

În fine, ideea e că soacră-mea vrea să le ia copiilor Xbox One, să aibă și în vacanță, în pofida recomandărilor mele, și nu mai găsește nicăieri. Ce s-a întâmplat, s-a epuizat stocul sau a observat și microshit ce cretinătate a făcut și au scos-o din fabricație?

În imagine e un Xbox la reducere, nu a costat decât 150 de milioane de lei vechi.